Alain Delon gyerekeinek anyja bikiniben pózolt: 56 évesen így néz ki most Rosalie

Alain Delon exe, Rosalie kirobbanó formában van.

Alain Delon exe
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Alain Delon két kisebbik gyermekének édesanyja, Rosalie Van Breemen aktívan posztol az Instagramra, ahol nemegyszer mutatta már meg, mennyire remek formában van 56 évesen.

A nő a francia legenda két kisebbik gyermekét, Anouchkát és Alain-Fabient hozta a világra.

Alain Delon exe

Rosalie Van Breemen gyakran hangot ad közösségi oldalán annak, hogy mennyire imádja a napsütést és a strandolást. Mi egy bikinis videóját mutatjuk itt be, de ide kattintva az Instagramján még több ehhez hasonló tartalmat láthatnak.

A francia legenda 1987-ben találkozott a nála 31 évvel fiatalabb nővel a Comme au cinema című dala klipforgatásán. A holland modellbe gyorsan beleszeretett. A nagy korkülönbség nem jelentett akadályt számukra még akkor.

Pár év járás után családot alapítottak: Anouchka 1990-ben, Alain-Fabien 1994-ben született. Delon a Paris Matchnek nyilatkozott 1992-ben, mennyire megváltoztatta az életét párja és kislánya, a Gala magazin idézte korábban elhangzott szavait.

- Sokkal nyitottabb lettem mások felé. Amikor Rosalie-val, egy 25 éves nővel és Anouchkával, egy 22 hónapos kislánnyal lehetek, akkor úgy érzem, hogy tökéletesen megbékéltem az élettel.

Hét év együttlét után volt az első mosolyszünet, de végül kibékültek, mert annyira szerették egymást. 2001-ben viszont véget ért a kapcsolatuk. A nagy korkülönbség volt az, ami miatt végül mégis szétmentek. Delon úgy fogalmazott egy másik interjújában, hogy Rosalie adta neki a legjobb éveit, azonban az exe szeretné bepótolni mindazt, amit szeretett volna csinálni az életében.

Az 56 éves nő a Delonnal való szakítása után Alain Afflelou üzletember felesége lett, de 2008-ban elváltak. 2010-ben Robert Agostinelli üzletemberhez ment hozzá, de három évvel később tönkrement a házasságuk.

Jelenleg a németországi Slyt szigetén él.

Anouchka Delon stílusa

Alain Delon lánya, Anouchka kifinomult stílusát imádják a rajongók.

Alain Delon lánya hófehér ruhájában magára vonzotta a tekinteteket: Anouchka stílusa ilyen nőies

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük