83 éves lett Alain Delon - Lánya szívdöglesztő fotót posztolt róla
Anouchka Delon egy régi fotójával emlékezett meg híres apukájáról.

alain-delon-83-eves-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A világ egyik legjóképűbb férfija, a francia színészlegenda, Alain Delon ma ünnepli 83. születésnapját. Természetesen a jeles dátumról a sztár lánya, Anouchka sem feledkezett meg, aki egy nagyon kedves fotót posztolt apukájáról az Instagram-oldalán.

Ezzel a képpel kívánt neki boldog szülinapot

Anouchka egy eddig sohasem látott, fiatalkori fotót posztolt édesapjáról, melyen még a húszas évei végén járhatott. A képet elnézve nem csoda, hogy akkoriban minden nő rajongott a jóképű sztárért - kék szemeit látva még most is olvadozunk. A 27 éves sztárcsemete három szívecskével posztolta a képet, hashtagbe pedig a szeretlek szócska került.

A rajongóknak is nagyon tetszett a ritka felvétel, sokan kívántak franciául boldog születésnapot a posztja alatt. "Isten éltesse sokáig a művész urat", "Apukád nagy kedvencem volt fiatalon, köszöntsd fel a nevemben is, kérlek", "Gyönyörű férfi - akkor és most is. Még mindig imádom. Boldog szülinapot, Alain Delon!" - kommentáltak a fotó alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🖤🖤🖤 #love

Anouchka Delon (@anouchkadelon) által megosztott bejegyzés,

Habár Alain Delon volt az egyik legnagyobb filmcsillag hazájában, 83 éves korára már szívesen megszabadulna a kameráktól. Tavaly hivatalosan is bejelentette, hogy nyugdíjba vonul, és nem forgat több filmet. Májusban ezt nyilatkozta a La maison vide című film sajtótájékoztatóján:

- Ez lesz az utolsó filmem. Olyan vagyok, mint egy bokszoló, aki már nem akar túl sokat harcolni: én sem akarok már túl sokat filmezni - mondta akkor.

A filmben egyébként a Csokoládéból és Az angol betegből ismert Juliette Binoche lesz a partnere, és várhatóan 2019 őszén mutatják be, elsőként Franciaországban.

Ezt is szeretjük