50 kilót hízott! A műsorvezető majdnem halálra zabálta magát

Ajay Rochester 50 kilót hízott a folyamatos evés miatt, most azonban úgy döntött, lefogy.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A népszerű műsorvezető, Ajay Rochester bevallotta, úgy akart öngyilkos lenni, hogy halálra eszi magát.

A 44 éves tévés ezt olyan jól csinálta, hogy 50 kiló súlyfeleslegre tett szert rövid időn belül.

50 kilót hízott

Egy rádióadás után azonban belátta, hogy változtatnia kell hozzáállásán, hiszen van egy kisgyereke is, és ha másért nem, de érte felelősséggel tartozik.

Az adásban egyébként cikizték a műsorvezetőt, azt mondták rá, olyan, mintha egy hatalmas fehér bálna lenne. Az élet fintora, hogy Rochester a Nagy fogyás című műsort vezette, ahol túlsúlyosok versenyeztek, ki tud több kilótól megszabadulni.

Most úgy tűnik, a tévés rádöbbent, milyen rossz úton jár, ugyanis beiratkozott egy Los Angeles-i fogyitáborba, és aktívan sportolni kezdett.

Ezen felül megkereste a rádióműsor vezetőit, és fogadást kötött velük, miszerint, ha leadja a felszedett kilókat, 20 ezer dollárt kap - azt egyelőre nem tudni, mennyi idő alatt kell ezt teljesítenie.

Nem bírt mozogni se

Pont úszás előtt kapták le a lesifotósok is az amerikai zászlót mintázó bikinijében. Több kommentelő meg is jegyezte, becsülendő, hogy le akar fogyni, ugyanakkor egyelőre választhatott volna nagyobb zászlót is, nem kellett volna bikiniben közszemlére tenni bájait.

A legszexisebb teltkarcsú sztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Hetente egy kilót híztam. Egész álló nap csak ettem és ettem, mindent, ami elérhető volt. Mozogni már egyáltalán nem tudtam, és mindig rosszul voltam, mert elzáródtak az ereim is. Ez nem akadályozott meg abban, hogy ha otthon elfogyott a kaja, elvezessek a legközelebbi gyorsétterembe, ahol megint csak befaltam egy csomó hamburgert és sült krumplit. Majdnem halálra zabáltam magam - mondta az ausztrál 2Day FM rádiónak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük