Fotók! Hervasztó látvány bikiniben a híres szupermodell
Agyness Deyn sosem volt egy nőies jelenség, de azért a smink sokat javított rajta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Való igaz, Agyness Deynt inkább lehetne hasonlítani a fiús Kate Mosshoz, mintsem a nőies idomokkal rendelkező Cindy Crawfordhoz.

Ennek ellenére a divatvilág eljövendő szupermodelljének kikiáltott 27 éves angol hölgy sikert sikerre halmoz a szakmájában. Eleddig a legnagyobb divatmárkákat képviselhette a kifutókon és a magazinokban, a Burberrytől a Cacharelen át az Armaniig.

Híres modell

A Shiseido-kampányban pedig egyenesen Angelina Jolie-t váltották le vele! Természetesen a magazinok címlapján is nemegyszer pózolhatott már, rajongói pedig olyan újságok borítóján ismerhettek rá, mint a Vogue vagy a Grazia.

Már ha ráismertek: Deyn kisasszonyt ugyanis igazi kaméleonnak tartják, aki bámulatos átváltozásra képes egy-egy fotózás vagy divatbemutató kedvéért.

Láthattuk már vörösen, barnán és szőkén is, legújabban pedig fiúsan rövidre vágott hajjal mutatkozik.

Civilben fiúnak néz ki

Bár a fodrász székéből nézve bizonyára könnyen kezelhetőnek és praktikusnak tűnt a frizurája, azért a strandon valószínűleg nem kápráztatta el a férfiakat, amikor a legutóbb Florida partjainál igyekezett kikapcsolódni.

Hiába a fodros, ciklámen bikini, az egyébként nem túl nőies külsejű modell így is, úgy is pattanásos tinisrácnak tűnt a tengerparti fürdőzők között - aki mintha nem találta volna az úszónadrágját, ezért vette fel a nővére kétrészesét.

Mindenesetre Agyness nem nagyon zavartatja magát - elvégre, ha Kate Mossnak bejött a fiús külső, akkor neki miért ne.

Ezt is szeretjük