Már 65 éves az ABBA szőke énekesnője! Hihetetlenül jól néz ki a ritkán látott Agnetha
Az ABBA szőke bombázója évek óta visszavonultan él. Fotók!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ABBA szépséges szőke énekesnője, Agnetha Fältskog 1950. április 5-én látta meg a napvilágot egy svéd városban, Jönköpingben, vagyis idén már 65 éves. A sztár afféle született tehetség volt, első dalát, amelynek a Két kicsi troll címet adta, hatévesen szerezte.

Nyolcéves korától zongorázni tanult, valamint énekelt a helyi templom kórusában. Alig múlt tízéves, amikor megalapította első együttesét, a Camberst, akikkel fellépni is eljártak. Öt évvel később, 1965-ben úgy döntött, otthagyja az iskolát, és híres énekesnő lesz.

1968-ra már egész Svédország ismerte a nevét, az ország egyik legnépszerűbb popénekesnője volt. Még ebben az évben megismerkedett Björn Ulvaeusszal, Benny Anderssonnal és Frida Lyngstaddal, akikkel 1972-ben megalapították az ABBA együttest, amiért világszerte milliók rajonganak a mai napig.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest ma az évek óta visszavonultan élő énekesnő, de élete legfontosabb pillanatairól is láthatsz jó pár különleges felvételt! Az igazi ABBA-rajongók imádni fogják!

Így néz ki a 49 éves Samantha Fox! Le fog esni az állad!

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma a nyolcvanas évek egyik legnagyobb szexszimbóluma, a gyönyörű Samantha Fox! Kattints a fotókért!

Ezt is szeretjük