Kiszivárogtak Adrienne Bailon házi készítésű pucér fotói
Ellopták a laptopját, a gépen talált amatőr fotókat pedig azonnal feltették az internetre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alkalomadtán a hírességekből is előbújik a pajzán kisördög, és ilyenkor szívesen örökítik meg partnerüket szex közben.


De az is előfordulhat, hogy mondjuk egy hirtelen ötlettől vezérelve mobiltelefonjukkal lefotózzák magukat pucéran, hogy távol lévő párjuknak ily módon okozzanak kellemes meglepetést.

A házi készítésű amatőr pornók forgalmazására Hollywoodban már külön iparág alakult ki, a szexvideók kiszivárogtatása mögött pedig – a pereskedés és egyéb műcirkuszok ellenére - gyakran tudatos szándékoltság áll.

Egy ilyen felvétel azon túl ugyanis, hogy jó pénzt hozhat a konyhára jelentősen képes megnövelni egy-egy feltörekvő celeb ismertségét.

Nem lehet tudni, mi áll az ügy hátterében

Ha azonban a mobiltelefon vagy fényképezőgéppel készített fotókat a telefonon vagy laptopon tárolják, azok könnyedén rossz kezekbe kerülhetnek.

Volt már arra példa, hogy ellopták az egyik modell maroktelefonját, rajta pedig tucatnyi pucér képet találtak, amit a tettesek természetesen azonnal feltettek az internetre. Most valahogy így járt pórul Adrienne Bailon is, akinek laptopját múlt héten lopták el az egyik New York-i repülőtéren. A tolvajok a merevlemezen számos meztelen fotót találtak a 25 éves hölgyről, a képeket pedig ma már bárki megtekintheti az interneten.

Bailon nevét eddig nem sokan ismerték, a Puerto Rico-i és ecquadori szülők gyermeke ugyanis a Disney tévécsatornáján futó Cheetah Girls című ifjúsági tévéfilmben, illetve annak folytatásaiban szerepelt.Elképzelhető tehát, hogy Bailon szeretne egy kicsivel ismertebb lenni, és ezért választotta a hírnévnövelésnek az egyik legtutibb módját.
Ezt is szeretjük