Anyaszült meztelenül domborít a tüzes Adriana Lima

Adriana Lima izgató domborulatait mindössze egy csalafinta falevél takarja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szuperszexi Évaként pózol a GQ magazin címlapján a gyönyörű topmodell, Adriana Lima. A brazil szépség bikavadítóan dögös testének legtitkosabb tájait csupán egy pálmalevél fedi el a kíváncsi szemek elől.


Nem az a tipikus szemérmes szűzlány

Szinte még gyerekként, alig 13 esztendősen kezdte karrierjét Brazília egyik legtüzesebb szexbombája, 16 évesen pedig már a legmenőbb modellügynökség, a New York-i Elite szerződtette. 

A ma dollármilliókat kereső híresség gyerekkora nélkülözések közepette, szegénységben telt, és a megpróbáltatásokban a vallás jelentette számára a vigaszt.

A világ legtüzesebb szüze

Adriana – aki afrikai, indián és svájci felmenőktől örökölte gyönyörű vonásait – sosem álmodozott arról, hogy modell lesz, de egy barátnője kedvéért egyszer benevezett egy versenyre, innentől pedig üstökösként ívelt fel karrierje.

Rövidesen olyan neves divattervezőkkel dolgozott együtt mint Emanuel Ungaro, Giorgio Armani vagy Ralph Lauren. Számtalanszor szerepelt a Vogue címlapján, de a legtöbben mégis a Maybelline reklámokból, illetve a Victoria’s Secret megadögös fehérneműmodelljeként ismerik.

A brazil szexbomba saját bevallása szerint világéletében félénk volt a fiúk társaságában, gyerekként apácának készült, és 17 éves korában csókolózott először.

2006-ban még azt állította magáról – ráadásul épp a róla pucér fotókat közlő GQ magazinnak adott interjúban – hogy szűz és a szex nála csak a házasság után jöhet szóba. Ezt valahogy nehezen tudja elhinni az ember, tekintve, hogy korábban olyan hírességekkel randizott, mint Liechtenstein hercege. Vagy éppen a nőfaló rocker, Lenny Kravitz, aki bizonyára nem érte be annyival, hogy kézenfogva andalogjanak a holdvilágon.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ki tudja, lehet, hogy Adriana a vérforralóan buja felszín alatt tényleg egy szende szűzlány? Erről a kérdésről biztosat csak a bombázó vőlegénye, Marko Jovic szerb kosaras tudna mondani.

Ezt is szeretjük