Kislányt szült kosaras férjének Adriana Lima
A legfrissebb hírek szerint Adriana Lima vasárnap adott életet gyermekének, akit Valentinának nevezett el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés nagyobb öröm létezik annál, mint amikor kilenc hónapnyi várakozás után egy anya magához ölelheti kicsit magzatmázas, kicsit gyűrött, ám kétségkívül a saját pocakjában nevelkedett gyermekét.


Erről bizonyára Adriana Lima is tudna mesélni, hiszen a bájos kifutótündér is beállt a sztármamik sorába: november 15-én ugyanis megszületett kislánya, akit modell mamája és kosaras papája, Marco Jaric Valentinának nevezett el. Szóvivőjük szerint mind a friss anyuka, mind pedig a pici kitűnő egészségnek örvendenek, és alig várják már, hogy hazatérhessenek a kórházból.

Nem kosarazta ki

Az 1981-es brazil modell és egykori szépségkirálynő korábban egyáltalán nem gondolta, hogy férjhez megy és gyerekei lesznek. Nem is azért, mert nem akarta volna, sokkal inkább, mivel úgy vélte, nehéz megtalálni azt a férfit, akivel mindezt el tudja képzelni. 2006-ban azonban a sors egy Los Angeles-i partin összehozta Marco Jariccsal, aki a Memphis Grizzlies kosárlabdacsapat hátvédje.

- Hirtelen minden  más lett. Rögtön tudtam, hogy ő az igazi számomra, és hirtelen a családról alkotott elképzeléseim is megváltoztak. Már nem tartottam különösnek sem a házasságot, sem a gyerekeket - mesélte Lima akkoriban a People magazinnak.

Szerencsére a férfi is így gondolta, ezért hamarosan eljegyezték egymást, majd idén Valentin-napkor titokban összeházasodtak Jackson Hole-ban. Rajtuk kívül csak ügyvédjeik voltak jelen a ceremónián, de a lényeg úgyis az volt, hogy végre hivatalosan is kimondhatták a holtomiglan-holtodiglant.

Parti helyett romantika

- Eredetileg hatalmas esküvőt terveztünk, amire a szüleim is eljöttek volna Szerbiából, az övéi meg Brazíliából, de végül rájöttünk, nem mások miatt akarjuk az egészet, hanem magunk miatt. Úgy gondoltuk, az esküvő valójában nagyon intim dolog, és végső soron arról szól, hogy mi ketten jól érezzük magunkat - tette hozzá a harmincéves sportoló.

Nem sokkal később pedig már arról szóltak a híradások, hogy a szépséges modell teherbe esett - most pedig nem is lehetne nagyobb az öröm, hiszen végre megérkezett a kis poronty.

Egyébként nem Adriana Lima az egyetlen szupermodell, aki mostanában szült. Heidi Klum október 9-én adott életet negyedik gyermekének, egy kislánynak, Karolina Kurkova pedig húsz nappal azután hozta világra első babáját.
Ezt is szeretjük