Gyorsan ment! Első gyermekét várja a népszerű énekesnő
Adele és kedvese január óta vállalják nyilvánosan kapcsolatukat, de a baba máris úton van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele a napokban jelentette be, hogy barátjával, Simon Koneckivel első gyermeküket várják.

Az idei Grammy-gálán
Kedvesével, 2012 januárjában

A 24 éves sztár, aki hat díjával az idei Grammy-gála nagy nyertese volt, az interneten keresztül osztotta meg az örömhírt a világgal.

Végre anya lesz

Úgy tűnik, a szakmai sikerek után most a magánélete is jól alakul.

- Örömmel jelentem be, hogy Simon és én első gyermekünket várjuk. Szerettem volna, hogy a hírt egyenesen tőlem tudjátok meg. Természetesen nagyon boldogok és izgatottak vagyunk, de arra kérünk mindenkit, hogy tartsátok tiszteletben a magánéletünket ebben a számunkra nagyon értékes időszakban - írta weboldalán.

Az énekesnő múlt nyáron kezdett randevúzni 36 éves kedvesével, kapcsolatukat azonban csak január óta vállalják a nyilvánosság előtt.

A popsztár nem sokkal korábban azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy már nagyon várja, hogy anyai örömök elé nézhessen, és tervei szerint 30 éves koráig három kisfiúnak is életet ad majd.

Családcentrikus gondolkodás

Adele nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik a karrier miatt háttérbe szorítják a magánéletüket, sőt, számára a család áll az első helyen.

Amint a Vogue magazinnak elmondta, a következő néhány évben a szakmai szempontok kevésbé lesznek fontosak számára, mint a párkapcsolata, illetve a magánéleti boldogsága.

A párnak már minden feltétel adott a családi idillhez, ugyanis februárban mesés birtokot vásároltak Sussexben.

Ezt is szeretjük