Nem érdekli a kritika! Büszke nőies idomaira a teltkarcsú énekesnő
A britek kedvence, Adele nem a testével, a hangjával akar híres lenni. Úgy tűnik, sikerül neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik ismerik az angol énekesnő, Adele zenéjét, túlzás nélkül állítják, hogy a fiatal sztárnak valóban gyémánt van a torkában. Nem csoda, hogy cseppet sem izgatja, hogy néz ki.

A Rolling Stone címlapján
Debütáló albumával rögtön két Grammyt nyert

A szemtelenül fiatal, mindössze 21 éves előadó a neves zenei magazin, a Rolling Stone legújabb különszámának címlapján szerepelt, ennek kapcsán interjút is adott, amelyben többek közt túlsúlyáról is nyíltan beszélt.

Nem az a tipikus popsztár alkat

A feltörekvő énekesnő, aki első lemezével rögtön két Grammy-díjat is bezsebelhetett, tisztában van vele, hogy dundisága miatt kilóg a karcsú és szexis popsztárok sorából.

- Az életemben annyi minden történt, hogy nem volt időm azzal foglalkozni, hogyan is nézek ki. Ráadásul nem szeretek edzőterembe járni, de imádom a finom ételeket. Egyébként még ha karcsú nő lennék, akkor sem mutogatnám magám. Mert az én zeném nem erről szól. Amit én csinálok, az nem a szemnek, hanem a fülnek szól - foglalta össze hitvallását a szimpatikus énekesnő.

A britek kedvence a fentiekhez azt is hozzátette, nem prűdségből nem vetkőzik. Imádja például Lady GaGa  magamutogató, vetkőzős produkcióját, de saját magát sose hozná ilyen helyzetbe.

Már Amerikát is meghódította

A 21 éves előadó a kezdetektől fogva a maga útját járja, zenei stílusán és megjelenésén is csak akkor változtat, ha szükségét érzi.

Persze szerencsés, hiszen egyedi hangjának és tehetségének köszönhetően nemigen volt szüksége szépítőcsapatra, anélkül is szépen fogyott az albuma. Első, 19 című lemeze a brit listák élén landolt, második albuma - melynek stílusosan a 21 címet adta - pedig már az amerikai piacon is győzedelmeskedett.

A dundin is sikeres Adele, aki mellesleg Beyoncét tekinti zenei példaképének, rajongói nagy örömére áprilistól európai és észak-amerikai turnéra indul.

Ezt is szeretjük