Szokatlant villantott a nemrég eljegyzett Abigail Clancy
Abigail Clancy rúzsa jócskán elkenődött, amihez minden bizonnyal lehetett valami köze pasijának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abigail Clancy-t a közelmúltban kapták lencsevégre Londonban, miután távozott egy díjátadó gáláról. A 23 éves brit modell lenyűgözően festett elegáns ruhájában, és a felvételek tanúsága szerint kifejezetten élvezte a lesifotósok figyelmét. A meglehetősen pajzánul viselkedő sztárhölgynek azonban sikerült egy meghökkentő villantással is megajándékoznia rajongóit.


A rá várakozó gépkocsiban a játékos kedvében lévő Clancy közszemlére tette magával ragadó dekoltázsát, azt azonban nem vette észre, hogy egy méretes folt éktelenkedik jobb mellén.

Rúzs rossz helyen

A The Sun véleménye szerint egyértelműen a celeb rúzsa került a nem éppen megfelelő helyre, de hogy ennek pontosan mi lehetett a magyarázata, arra nem derült fény.

A népszerű bulvárlap elképzelhetőnek tartja, hogy a titokzatos módon eltévedt rúzsfolt Abbey párja, Peter Crouch számlájára írható, akivel 2006 nyarán ismerkedett meg a sztár.

Kapcsolatuk meglehetősen viharosan alakult az elmúlt évek során. Kezdetben olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint Clancy szeret kokaint szippantgatni.

Nyilatkozatban szakított vele pasija

Ráadásul megszellőztették azt is, hogy a celeb megcsalta a futballistát az egyik expasijával. Ennek tükrében már nem is olyan meglepő, hogy Crouch az ügyvédje által nyilatkozatban határolódott el kedvesétől, miközben Abigail azzal védekezett, hogy a drogfogyasztásáról kiszivárgott képek még tinédzserkorában készültek.

Néhány hónap múlva arról kezdtek el pletykálni, hogy újra összejöttek, a focista pedig jelképesen még vissza is vonta a korábbi szakításról szóló bejelentését.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Crouch és Clancy azóta is együtt vannak, sőt, a legfrissebb hírek szerint idén nyáron már el is jegyezték egymást, és egy hatalmas esküvőt terveznek.
Ezt is szeretjük