Közszemlére tette pucér, hájas fenekét Abi Titmuss
Bikinis fotóval
Ezt a villantást látva nehezen lehet eldönteni, hogy sírjunk-e vagy nevessünk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan, Mischa Barton, de még Lily Alen is elbújhat, ha valahol megjelenik Abi Titmuss, aki habár nem villantja bájait olyan sokszor, mint kolleganői, de ha egyszer mégis elszánja magát, akkor profi módon valósítja meg a magamutogatást.


Egy hónapja mi is megmutattuk, hogyan tárta szét combjait merészen Titmuss, és mivel bugyi nem volt éppen rajta, a képen ezért mindent meg lehetett csodálni!

Kétségkívül ez a villantás tetőfoka, semmi takarás, semmi sejtetés – csak maga a valóság!

Ha tehát meg kellene szavazni, hogy ki kapja a villantókirálynőnek járó koronát, mi csakis a 32 éves brit modellre szavaznánk, aki ezúttal sem hazudtolta meg magát.

Zaklatta egy orvos, mielőtt modell lett volna belőle

A legutóbb róla készült bikinis fényképen ugyanis egy fotósnak olyan szemérmetlenül mutatta meg párnás popsiját a strandon, hogy mi pirultunk el helyette is.

Ez a mutatvány természetesen nem fogható az előbbihez, de mindenképpen figyelmet érdemel.

Abi Titmuss ugyanis szemmel láthatóan nincs valami kirobbanó formában, az pedig már csak ízlés kérdése, hogy ki milyen szavakkal illetné testét.

Annyi biztos, hogy azok a pasik, akik a modellalkatú nőket szeretik, azok Titmusst tutira kövérnek fogják tartani, míg mások esetleg csak teltkarcsúnak.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Titmuss modellpályafutását egy kellemetlen incidens előzte meg. Nem sokkal azután ugyanis, hogy egy kórházban kezdett dolgozni, az egyik fiatal orvos zaklatni kezdte őt, akit végül emiatt el is bocsátottak munkahelyéről.
Ezt is szeretjük