Túl szűk felsőbe préselte keblét Abbey Clancy

A bájos focistabarátnő minden bizonnyal egy számmal kisebb fürdőruhát vásárolt magának nyaralás előtt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Abbey Clancy modellt elnézve az emberben rögtön megfogalmazódik a gondolat: bizony nem lehet könnyű egy focistabarátnő élete.

Nem az ideális választás

Mégis, valamilyen okból kifolyólag egyre több leányzó vágyik arra, hogy egy menő focista közel engedje a szívéhez – vagy legalábbis a pénztárcájához.

Magazinok keresik kegyeit

Hogy az említett 23 éves szépséget mi köti Peter Crouch-hoz, a Portsmouth csatárához, aki a nemzeti válogatottban is játszik, nem tudni.

Annyi bizonyos, hogy a fehérneműmodellként ténykedő Clancy karrierje érdekes módon azután lendült meg, hogy kiderült a focistához fűződő viszonya.

Mindenesetre kapcsolatuk kisebb megszakítással már három éve tart, és láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában.

Különösen, amikor együtt ejtőzhetnek egy luxusjachton, és semmi más gondjuk nincs, mint vörös- vagy éppen fehérbort inni a lemenő nap fényénél.

No, de nem minden ilyen könnyed, mint amilyennek látszik. Clancy ugyanis nemrég elárulta a Hello magazinnak, hogy micsoda gyötrelmeket kell kiállnia, ha strandolásra adja a fejét.

– Bikiniben nagyon nehéz jól kinézni, mert az ember folyamatosan izzad, ráadásul az a sok homok és naptej beleragad a bőrbe. Bevallom, ilyenkor szörnyen érzem magam, a hajam is rátapad a fejemre, ezért igyekszem kalap alá rejteni – panaszkodott.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A képeket elnézve még az is nehezére esik, hogy megfelelő méretű fürdőruhát válasszon. A testén feszülő dressz ugyanis láthatólag kissé kicsi volt buja kebleire, így azok minduntalan kikacsingattak a parányi felsőrész alól. Hiába, tényleg szörnyen megerőltető egy focistabarátnő élete.

Ezt is szeretjük