Csak erős idegzetűeknek! Íme, a világ legrusnyább sztárjai
Ezekről a hírességekről tényleg bármi elmondható, de az, hogy jóképűek vagy szépek volnának, tutira nem.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekes felmérést végzett a The Good Surgeon Guide, akik több mint 1300 angolt kérdeztek meg arról, hogy szerintük kik a legrondább hírességek. A szavazás során fény derült arra, hogy a megkérdezettek több mint egyharmada a sztárokat a külsejük, nem pedig eredményeik, illetve munkásságuk alapján ítéli meg.

Iggy Pop, Jodie Marsh és Donatella Versace

Ennek tükrében talán nem véletlen, hogy az angolok szemében a legcsúfabb híresség nem más lett, mint Iggy Pop, aki szépnek valóban nem igazán nevezhető, de érdemei vitathatatlanok. A 63 éves punk rock énekes-dalszerző legalább nem szabatta szét magát, ám a hedonista életvitel durva nyomokat hagyott arcán.

Csúnya arc vagy ciki műmellek?

A második helyen az egyik legfelkapottabb és legidegesítőbb angol celebmaca, Jodie Marsh végzett, ami azért érdekes, mert ő csúnyának nem annyira nevezhető, viszont a legnevetségesebb műmellek versenyén tuti befutó lenne.

A maradék helyek mindegyikét olyan szupersztárok érdemelték ki, akiknek az elmúlt évek során sikerült ijesztően szétszabatniuk magukat az öregedéstől való félelmükben. Ennek köszönhetően aztán a ráncoktól megszabadultak, de a plasztikai sebészek egyúttal minden természetességüktől és szépségüktől megfosztották őket.

Rémesen néznek ki

Így tehát a harmadik helyen Donatella Versace divattervező végzett, akit a rémisztő David Gest - Liza Minelli egykori férje - követ. Az ötödik helyezett Cher lett - plasztikái száma talán még éveiét is meghaladja.

A lista másik öt tagja sem mondhatja el magáról, hogy túlságosan jóképű, illetve szexi lenne.

Hiszen olyan hírességek kerültek be az első tíz rusnya sztár közé, mint a biszexuális énekes, Pete Burns, Mickey Rourke, Slyvester Stallone édesanyja, Jackie Stallone, a nyolcvanas évek egykor gyönyörű szupermodellje, Janice Dickinson, legvégül pedig Melanie Griffith.

Ezt is szeretjük