Megszűnik az RTL Klub népszerű sorozata! Decemberben jön az utolsó rész
Joshua Jackson nem bánja, hogy megszűnik A rejtély című sorozat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Örülhettek a rajongók, amikor az amerikai FOX csatorna április végén bejelentette, hogy szeptemberben egy újabb évadot sugároz A rejtély, eredeti címén a Fringe című sorozatból.

Joshua Jackson jobbról a harmadik

Üröm az örömben, hogy nálunk az RTL Klubon leadott misztikus széria az ötödik évaddal befejeződik, sőt, ezúttal csak 13 rész készül. Amerikában szeptember 28-án kezdik a befejező évadot, vagyis decemberben lesznek láthatóak az utolsó epizódok. 

Elvarrhatják a szálakat

A főszereplő, Joshua Jackson  azonban nem bánkódik, a sorozat népszerűsítő körútján elárulta, miért várja boldogan az utolsó részeket.

- Örülök a lehetőségnek, hogy ilyen módon fejezzük be a sorozatot - kezdte a magyarázatot.

A Dawson és a haverok című tinisorozattal ismertté vált színész egy hirtelen befejezett szériát összecsapott záró részekkel rosszabbnak talált volna, mint ezt a rövidített verziót, amiben el tudják varrni a szálakkal.

Annak sem látja értelmét, ha egy sorozatot túl sokáig húznak, még akkor is, ha a forgatókönyvírók  a történetbe már semmi újdonságot nem tudnak vinni, és a karakterek semmi újat nem tudnak mutatni.

Emellett azt is hangsúlyozta a sajtótájékoztatón, hogy tudván, nem sokáig játssza már Peter Bishop szerepét, még jobban ki fog élvezni minden forgatási napot.

Értékel minden pillanatot

- Már most örülök ennek a folyamatnak, amelynek a végén pontot tehetünk az i-re. Abban a tudatban, hogy közeledik a vége, még jobban élvezek és értékelek minden egyes pillanatot a kamerák előtt - mesélte.

A rejtély 2008. szeptember 9-én debütált az amerikai FOX csatornán. Magyarországon az RTL Klub tűzte műsorra 2009. március 13-án. A sorozat főszereplője Olivia Dunham FBI-ügynök, valamint az őt segítő két civil, dr. Walter Bishop és a fia, Peter Bishop. Az ő szerepeikben Anna Torv, John Noble és Joshua Jackson látható.

Olyan ügyeket vizsgálnak, amelyekre csak a jelenlegi tudomány határain túl található magyarázat. Innen ered a sorozat eredeti címe, a Frigne, a fringe science-t ugyanis úgy fordíthatjuk, mint az ismert tudomány határa.

Ezt is szeretjük