5 piszkosul szexi színész, aki hétköznapi nőt vett feleségül

Újságírónő, csaposlány, sminkes - ki hitte volna, hogy átlagos nőként sikerül meghódítaniuk a jóképű sztárokat?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban nem éppen általános, hogy egy ismert színész ismeretlen, hétköznapi hölgynek udvaroljon, pláne, hogy el is vegye feleségül! Józan számítással nézve ugyanis jóval nagyobb az esély arra, hogy - mint Angelina Jolie és Brad Pitt példája mutatja - a saját köreikből válasszanak párt, hiszen nap mint nap gyönyörű színésznők és modellek között forognak.

A sztárvilág leghíresebb szerelmespárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csakhogy az élet sokszor fittyet hány a matematika szabályaira, és egy váratlan húzással tündérmesébe illő történeteket produkál. A következő párok lányregénybe illő megismerkedése remekül példázza, hogy egy fodrászlány vagy bárpultos keresetlen bája is képes lefegyverzően hatni a híres szívtiprókra.
Íme, néhány híresen szexi színész, aki egy romantikus találkozás folytán épp egy átlagos, hétköznapi hölgyben találta meg élete szerelmét!

Hugh Jackman és Deborra Lee Furness

A pár 1995-ben egy ausztrál sorozat, a Corelli forgatásán találkozott először, és annyira egymásba estek, hogy rá egy évre már oltár elé is álltak. Hugh Jackman világéletében jó pasi volt: az X-Men izompacsirtája kamaszkora óta versenyszerűen sportol, művészi hajlamát pedig a színészetben, éneklésben és táncban éli ki.

Egy szó, mint száz, 2008 legszexisebb férfija a világ legjobb nőjét is megkaphatta volna. Miért választotta mégis a nála nyolc évvel idősebb, átlagos külsejű, ismeretlen rendező-producernőt, Deborra Lee Furness-t?

Hugh Jackman tavaly Rióban nyaralt feleségével, Deborrával és a gyerekekkel, Oscarral és Avával

Önjelölt szakértők szerint a titok kulcsa, hogy nem a színész tette naggyá nejét, hanem a szőkeség tette őt különlegessé azáltal, hogy észbontó külseje mögött meglátta benne a tökéletes társat és családapát. A banális okoskodásban lehet valami, mivel a két adoptált gyereket - a kilenc éves Oscart és a négy éves Avat - nevelő sztárpáros idén februárban már a 14. házassági évfordulóját ünnepli, ami felettébb ritka a válásoktól hangos Hollywoodban. A 41 éves szívtipró egyébként igyekszik sok időt tölteni családjával, mindeközben azonban színészként is derekasan helytáll. Idén az Unbound Captives és a Prisoners című mozifilmekben láthatjuk, rá egy évre pedig ismét harcos farkasemberként tér vissza az X-Men - Kezdetek 2-vel.

Eric Bana és Rebecca Gleeson

A Trója szexis sztárja, Eric Bana épp 15 éve, a Full Frontal című sikeres ausztrál sorozat idején zúgott bele Rebecca Gleesonba, a Seven Network fiatal újságírónőjébe. Két év múlva, egy amerikai utazást követően házasodtak össze. A most 39 éves Rebecca rögtön egy fiúval, Klaus-szal is megajándékozta az egykor oly kapós agglegényt, 2001-ben pedig a család egy kislánnyal, Sophiával bővült. Mióta Bana karrierje a drámai szerepeknek köszönhetően egyre feljebb ível, neje felhagyott a publikálással, és főállású anya lett.

Eric Bana Melbourne utcáin sétálgat a családdal, Rebeccával és a srácokkal, Klaus-szal és Sophiával

Sőt, mi több, a szimpatikus sztárpár annyira családcentrikus, hogy a gyerekek születése óta a színész is csak egy-két filmet vállal évente, hogy minél több időt tölthessenek együtt Melbourne-ben, otthonukban. Cserébe Rebecca elnézi neki a foci és az autóversenyzés iránti dilijét, sőt, a bemutatókon való pózolásban és jótékonysági munkájában is hű társa.

A 41 éves, jóképű színész nemrég még a vásznon - Az időutazó felesége című romantikus filmben - is szerelmes férfit alakított, és nem kizárt, hogy Hulk után újra képregényhőst játszik majd, legalábbis a Factor X című készülő film kapcsán az ő neve is felmerült.

Matthew Fox és Margherita Ronchi

A legtöbb hollywoodi színész kezét-lábát törné, hogy bekerüljön egy fix fizetést és heti négy-öt forgatást jelentő sikeres tévésorozatba. Nem igaz ez azonban a Lost - Eltűntek gárdájára, akik immár hat éve kínlódnak a titokzatos szigeten, a felvételek miatt beutazva a fél világot - Hawaii, Thaiföld, Irak, Ausztrália -, hónapokat töltve távol családjuktól. A sorozat szívtiprója, Matthew Fox ugyan egy idő után maga mellé költöztette nejét és a kicsiket is, de még így sem volt teljes a boldogsága.

Több interjúban is hangoztatta, amint véget érnek a Lostos kalandok, az első géppel hazautaznak. A jóképű sztár anno csóró diákként ismerkedett meg New Yorkban a vele egyidős, olasz származású, bájos Margherita Ronchival, aki akkoriban modellkedésből és éttermi munkákból élt.

Matthew Foxot levette lábáról Margherita olaszos temperamentuma, és gyerekei is igazi kis örökmozgók

A sorsszerű találkozásból közel húsz éves, boldog házasság lett, ami alatt két gyermekük is született, a 12 éves Kyle Allison és a kilenc éves Byron. A családszerető sztár többek között azt értékeli nejében, hogy hűségesen kibekkelte vele a szűkös éveket, és mindvégig lelkesen támogatta színészi álmait. A szexis sorozatszínész egyébként igazi vidéki srácként nőtt fel, így gyerekeinek is ilyen életet képzel el. Már építtetett is egy házat Oregon közelében, márciustól pedig - vagyis a Lost záró epizódja után - hosszú pihenést és kizárólag mozifilmes munkák elvállalását tervezi.

Matt Damon és Luciana Barroso

A Bourne-trilógia sztárjának, a 39 éves Matt Damonnak sosem volt gondja a csajozással, az ismerkedésnél elég volt bedobnia híres kisfiús mosolyát. Kezdetben ő is hasonszőrűek, vagyis színésznők mellett kereste a boldogságot, előbb Minnie Driverbe habarodott bele, majd 1997-től Winona Ryderrel járt. Összeboronálták Penelopé Cruzzal és Eva Mendes-szel is, talán azért, mert köztudottan bejönnek neki a tüzes latinák. Végül az agglegénységnek is egy argentin szépség miatt mondott búcsút, aki épp jókor volt jó helyen, hogy megcsípje a világ egyik legszexisebb férfiját.

A mintaapa Matt Damon egyáltalán nem bánja, hogy otthon nem ő, hanem a három nő az úr

Damon 2003-ban, a Túl közeli rokon című vígjáték forgatása alatt ismerkedett meg a Crobar nevű éjszakai klubban csaposként dolgozó Luciana Barrosóval. A 29 éves lány keresetlen egyszerűsége annyira elbűvölte a sármos sztárt, hogy két évre rá meg is tartották a titkos esküvőt. Azóta elválaszthatatlanok, és úgy tűnik, házasságuk a teljes nőuralom ellenére is remekül működik. Luciana négy éve adott életet első gyermeküknek, Isabellának, akit két éve egy újabb kislány, Gia követett. Emellett a mintaapa színész még Barroso előző házasságából származó lányának, Alexiának is a nevelőapja.

Patrick Dempsey és Jillian Fink

A romantikus és sorsszerű találkozások listájából nem hiányozhat a Grace-klinika jóképű sebészét alakító Patrick Dempsey és későbbi felesége, Jillian Fink megismerkedésének története sem. A legendás sztori szerint a jóképű színész csak hajat vágatni tért be egy szalonba, amikor lecsapott rá a szerelem az ott dolgozó sminkes-kozmetikus lány személyében. Mindez még 1999-ben történt, azelőtt, hogy a színész a kórházsorozat kedvenc sztárjává és globális szexszimbólummá vált volna. A most 44 éves sármőr korábban már volt nős, de a színésznő Rocky Parkerrel kötött házassága hét év után véget ért.

Patrick Dempsey a People felkérésére együtt pózolt a családdal az ikerfiúk születése után

Az új szerelem Dempsey-t a hőn vágyott apasággal is megajándékozta, a párnak ugyanis három gyermeke is született: Tallulah már nyolc éves, a trónörökös fiú ikerpár, Darby és Sullivan viszont még csak idén töltik be harmadik életévüket.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A szexis színészt idén a Valentine’s Day című romantikus komédiában láthatjuk - melyben újfent ügyeletes hősszerelmest alakít -, míg felesége a szépségiparban építi tovább karrierjét. A csinos Jillian ugyanis időközben sminkmesterré avanzsált, és Deluxe Beauty néven saját céget alapított, újabban pedig az Avon sminkcsapatát erősíti.

Ezt is szeretjük