5 latin macsó, akiktől lecsúszik a bugyi
A déli pasikban az a különös, hogy elég ránézniük egy nőre, és az erénynek annyi. Nem hiszed? Íme, öten, a legcsábítóbbak közül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elismerjük, minden nőnek megvannak a maga titkos kedvencei. Van, aki az északi típusra bukik, a szőke, kékszemű, acélos tekintetű félistenekre. Más a fekete bőrű pasikért van oda, akik tüzesen édesek, mint a chilis csokoládé. És akadnak olyanok is, akik szinte elolvadnak egy buja latin férfi érzéki pillantásától.
Nos, a most következő összeállításunk ezen utóbbi hölgyeknek kedvez. összegyűjtöttük az általunk legdögösebbnek tartott latin férfiakat.

Adam Rodriguez

A szexis latinóról még az internet segítségével sem lehet sokat kideríteni. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy a krisztusi korban lévő sztár tőzsdeügynökként kereste a kenyerét, mielőtt felvette a helyszínelők fehér kesztyűjét, és elmerült a bizonyítékok vizsgálatában.

A Puerto Rico-i és kubai ősökkel rendelkező 183 cm magas Rodriguez gyermekként professzionális kosaraskarriert képzelt el magának, ám egy sérülés miatt végül feladta álmait, és a színészet felé fordult.

Azóta több, nálunk is vetített sorozatban – Law & Order, Roswell – megfordult, de végül a CSI-franchise Miamiban játszódó változatában kötött ki, ahol a kezdetektől, 2002-től fogva alakítja Eric Delkót. Külön érdekesség, hogy helyszínelő magyar szinkronja szintén egy latin származású magyar, bizonyos Crespo Rodrigo.

Enrique Murciano

Bár Kubából származik, Miamiban látta meg a napvilágot az elálló fülekkel is dögös sztár, aki bostoni jogi egyetemi tanulmányait hamar a színészetre cserélte. Filmes karrierjét kisebb sorozatszerepekkel kezdte, majd 2000-ben bekerült a Soderbergh-rendezte, később több Oscarral is jutalmazott Traffic thrillerbe, de megfordult a Kávé és cigaretta, illetve Ridley Scott: A sólyom végveszélyben című alkotásában is.

Ez utóbbiban nyújtott alakítása annyira meggyőző volt a megaproducer Jerry Bruckheimer – az ő nevéhez fűződik többek között a Helyszínelők ötlete is – számára, hogy készülő sorozatában felajánlotta Murcianónak Danny Taylor FBI-ügynök szerepét.

Az eltűnt személyek felkutatására koncentráló Nyomtalanul azóta is, immáron hat éve biztosítja megélhetését. Alakításáért jelölték az ALMA - American Latino Media Arts Awards, vagyis latin származású médiasztárok – díjára, dráma kategóriában.

Alejandro Fernandez

Természetesen egy macsós felsorolásból nem maradhatnak ki a dögös hangú, szenvedélyes nótákat daloló amorózók, ám ezúttal eltekintünk Ricky Martintól és Enrique Iglesiastól. Helyettük azonban itt van a 37 éves, mexikói származású Alejandro Fernandez, aki legalább annyira tüzes, mint fentebb felsorolt kollégái. Az öt gyermekes fiatalember eredetileg építésznek készült, azonban apja biztatására végül az éneklés felé fordult.


Azóta pedig 18 albummal, valamint több mint 15 millió eladott példánnyal büszkélkedhet a sajtó és a rajongók által csak El Potrillónak, azaz kiscsikónak becézett sztár. Népszerűségével még azt is sikerült elérnie, hogy közelebb hozza az emberekhez a tradicionális latin népzenét. 2005-ben pedig a kor két nagy tenorjával, Jose Carreras-szal és Placido Domingóval énekelt a Monterrey-ben megrendezett kulturális fesztiválon.

Javier Bardem

Akik csak a Nem vénnek való vidék révén ismerik a spanyol színészt, azok bizonyára elcsodálkoznak, hogyan sorolható a lenyalt fejű bérgyilkos a jópasi-kategóriába. Nos, az Oscar-díjas Javier Bardem tehetsége vitathatatlan, de azért sokkal vonzóbb civilben, mint az említett filmben.

Nem véletlenül csapott le rá egykori Sonka, sonka-béli kolléganője, Penelopé Cruz, akivel állítólag olyan komoly a szerelem, hogy időközben a mennyegzőt is tervezgetik. A 39 éves átváltozóművésszel az ősz folyamán találkozhatnak a rajongók: ekkor kerül ugyanis mozikba a Vicky Cristina Barcelona című Woody Allen film, melyben Bardem is szerepel, ráadásul Cruz kisasszony társaságában.

Eduardo Noriega

Talán sokan emlékeznek még a híres 1997-es Amenábar mozi, a Nyisd ki a szemed dögös főszereplő férfiújára – a szerepet egyébként az amerikanizált változatban Tom Cruise játszotta -, aki két nő között őrlődve belebonyolódik az álom és valóság keszekusza szövetébe. Ő volt Eduardo Noriega, a Cantabriában született férfi, aki valójában zenésznek készült.

19 éves korában azonban úgy döntött, mégiscsak színész lesz belőle, ezért hát beiratkozott a madridi RESAD drámaiskolába.

Azóta már számos spanyol nyelvű moziban csillanthatta meg zseniális karakterformáló képességét a 35 éves, európai filmes díjakkal kitüntetett sztár, sőt, idén az amerikai közönségnek is megmutatkozhatott a Nyolc tanú című alkotásban.

OLVASD EL EZT IS!

joaquin phoenix lead1
  • al pacino
  • javier bardem

Az 5 legszexibb rosszfiú

javier bardem lead
  • javier bardem
  • rudolph valentino

A 20. század 3 legszebb férfifelsőteste

Ezt is szeretjük