18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

5 dundi modell, aki meztelenül pózolt

Ki mondta, hogy csak a pálcikavékony női test lehet szép? Íme, a duci bombázók, akik bebizonyítják az ellenkezőjét!

Manapság, amikor az étkezési és testképzavarok lassan világméretű problémává válnak, különösen fontos, hogy a média ne csak pálcikavékony szupermodellek, hanem valódi, hús-vér nők képét is közvetítse.

 

Szerencsére a vezető divatlapoknál egyre többen felismerik ezt, és még nagyobb szerencse, hogy akadnak olyan hölgyek, akik büszkén megmutatják ország-világnak testüket, még akkor is, ha az igencsak távol áll a mesterséges szépségideáltól. Az alábbi bátor modellek súlyfeleslegük dacára is bevállalták a meztelen fotózást, az eredmény pedig szexibb, mint gondolnád!

Lizzie Miller

A húsz esztendős amerikai hölgynek a Glamour magazin tavaly szeptemberi számában megjelent cseppet sem szokványos fotósorozat hozta meg a világhírnevet. Bár a meglepő képeken Lizzie nem teljesen pucéran, hanem egy falatnyi tangabugyiban pózol, a felvételek olyan óriási sajtóvisszhangot váltottak ki, amilyenre régen nem volt példa a divatvilágban. A bájos szőke lány vidáman nevetve, egy profi modell magabiztosságával domborít a kamerák előtt.

Párnás pocakja azonban semmit nem von le vonzerejéből, sőt, csak még nőiesebbé és szexisebbé teszi.

A Glamour szerkesztői maguk sem gondolták volna, hogy a formabontó fotóknak köszönhetően a lap népszerűsége az egekbe szökik, és azt sem, hogy Lizzie elindul a világhírnév útján. Női olvasók ezrei áradoztak, hogy a képek visszaadták önbizalmukat, a magazin pedig a sikeren felbuzdulva már következő havi számában további duci modelleket szerepeltetett.

Nancy Hayssen

A rubensi idomokkal megáldott hölgy pluszkilóival együtt igazi szexbomba, és ezt nem is rejtegeti a világ elől. A 33 éves kaliforniai szőkeség mindent megtesz azért, hogy megváltoztassa a modellszakmában meggyökerezett előítéleteket, többek között azt, hogy csak nádszálkarcsú lányoknak van helyük a kifutón. Nancy nemcsak szép, hanem okos és tehetséges is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy színjelesre diplomázott, a világ kevés női pilótáinak egyike, valamint sikeres üzletasszony.

Bestseller könyvének, a You can be sexy at ANY size-nak az üzenete az, hogy korra, súlyra és alakra való tekintet nélkül mindenki lehet szexi, ha van önbizalma, és szereti a testét.


Nancy három éve azzal sokkolta a közvéleményt, hogy anyaszültmeztelenül meglehetősen erotikus képkockákon szerepelt aCBS csatornaThe Insider című műsorában. A következőAnna Nicole Smith-ként emlegetett modell körül a pikáns felvételen izzik a levegő, markolnivaló, gömbölyű idomaival pedig a termékenyég és bujaság szimbóluma is lehetne.

Johanna Dray

Gyönyörű arcvonásaival, porcelán bőrével és dús, barna hajkoronájával a 34 éves sztár igazi címlapra termett szépség. Johanna azon kivételes modellek közé tartozik, akik a pálcikavékony szépségideáltól elütő, nőiesen dús alakjukkal is hírnevet szereztek maguknak. A 180 cm magas francia hölgy ruhamérete 46-os, ennek ellenére olyan divattervezők kifutóin varázsolta el a közönséget, mint John Galliano, pózolt Nick Knight kamerája előtt, sőt, olyan neves magazinokban szerepel, mint a Vogue vagy az Elle. A nem mindennapi szépséget fiatalabb korában többször is felkérték modellkedésre.

De egészen addig kételkedett, míg a párizsi metróaluljáróban egy különösen rámenős fotós meg nem erősítette abban, hogy a hozzá hasonló teltkarcsú nőknek is van helye a szakmában. Johanna azóta korántsem ilyen szégyenlős, ha úgy adódik, szívesen ledobja ruháit, és vérforraló fotókon varázsolja el a nézőt buján párnázott, Rubens ecsetjére méltó idomainak látványával.

Crystal Renn

Gyönyörű, nőiesen telt alakját nézve napjaink legismertebb ducimodelljéről nehéz elképzelni, hogy néhány éve még az anorexia fogságában vergődött. Minderről megkapó őszinteséggel Hungry, azaz éhség című könyvében ír. A 24 esztendős floridai szépség 14 éves korában csöppent a divatszakmába, és ügynökétől egyből azt a tanácsot kapta, hogy ha bármit is el akar érni modellként, kezdjen fogyókúrázni. A befolyásolható tini vasakarattal győzte le étvágyát, alig evett, helyette napi több órát edzett, így hamarosan elérte az áhított nullás méretet. A drasztikus koplalás és edzés persze megbosszulta magát, Crystalt szédülések és ízületi fájdalmak kínozták, haja ritkulni kezdett, és depresszió kerítette hatalmába.

Erőfeszítései ellenére a várt siker elmaradt, és mikor hízásnak indult, saját ügynökségénél azzal csúfolták, hogy inkább duci modellként próbáljon szerencsét. Csodák csodájára a negyven kilóról azóta 72 kilóra hízott Crystal ma sikeresebb és boldogabb, mint valaha. Ő a világ egyik legkeresettebb dundi modellje, a legnevesebb divatházak kifutóin és a Vogue magazinban szerepel. Ma már az sem okoz gondot neki, hogy dús idomait dögös fehérneműben vagy éppen meztelenül mutassa meg a kameráknak, ezzel is pozitív üzenetet közvetítve a súlyuk miatt aggódó nőknek.

Tara Lynn

Ahogy Tara Lynn mindössze egy pár tűsarkú szandált viselve kéjes lustasággal nyújtózik el Solve Sundsbo fényképezőgépe előtt, a szexisség szó egészen új értelmet nyer. A Ford modellügynökség üdvöskéje vaskos combjával, méretes fenekével, dundi arcával és zsírpárnáival olyan vonzó és nőies, hogy a kifutók légiesen karcsú tündérei is megirigyelhetnék. Nem is beszélve a belőle áradó érzékiségről és egészséges önbizalomról, amelyek egy önmagával és a testével tökéletes harmóniában élő nőt jellemeznek.

Tara a V magazin januári, Size Issue című számában mutatta meg, hogy a súlynak az égvilágon semmi köze nincs a szexisséghez. A lap szerkesztői elmondták, a rendhagyó számmal az volt a céljuk, hogy megmutassák a hölgyeknek, nem a kilók számítanak, hanem a magabiztosság és a kisugárzás.

 

A dundi szépség más dögös duci modellek – Kasia P, Marquita Pring, Candice Huffine és Michelle Olson – társaságában a legnevesebb divatházak ruháiban mutatja meg, hogy nem csak a pálcikavékony lányokon mutatnak jól az exkluzív öltözékek. A dögös fotókat elnézve bizonyára sok férfi állapította meg magában, hogy bármilyen szexi is a divattervezők kreációiban, Tarának mégis a szandál plusz semmi kombináció áll a legjobban.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük