4 szemtelenül jóképű sztár, aki a pasikért döglik

Hollywoodban rengeteg a szívtipró sztár, ám köztük is akadnak, akik bizony nem a nőket szeretik. Nézd meg a legszexibb melegeket!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Általában a legjobb pasikról derül ki, hogy melegek, és ez bizony Hollywoodban sincs másképp. Fájó szívvel kell tudomásul vennünk, hogy gyakran a sármos szívtiprók egy még sármosabbra buknak ahelyett, hogy a gyengébbik nem képviselőit igyekeznének meghódítani. Vannak, akik eltitkolják, és akadnak olyanok is, akik nem vesznek tudomást a szexualitásukat firtató szóbeszédről.

Minden idők 20 legszexisebb pasija

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ám a bátrak nyíltan felvállalják nemi hovatartozásukat, mint ahogy azt a videónkban is láthatod. A bevállalósak közül gyűjtöttük össze most a legdögösebbeket, két színészt és két zenészt - ha mást nem is, gyönyörködni azért lehet bennük.

Lance Bass - az N’Sync sztárja

A 30 éves szívtipró énekes az 1997-ben induló N’Sync-nek köszönheti népszerűségét, ahol többek között Justin Timberlake is kezdte zenei karrierjét. Szexualitása ekkor még nem volt téma, és tinilányok ezrei rajongtak a popbanda tagjaiért, közöttük a szép szemű Lance-ért is.

Mégis egyre többet cikkeztek lehetséges homoszexualitásáról, a lesifotósok pedig előszeretettel fényképezték le a jóképű sztárt melegbárok közelében. 2006 júliusában végre pontot tett a dolog végére, és a People hasábjain bevallotta, igazak a pletykák: valóban a saját neméhez vonzódik. Vallomásával egyenesen a címlapra - és ezáltal a figyelem középpontjába - került.

- Soha nem állt szándékomban titokban tartani másságomat, de a popcsapat indulásakor nem akartam a magánéletemmel beárnyékolni az együttes sikereit - nyilatkozta a magazinnak.

Vallomása szerencsére nem gátolta karrierjét, sőt, úgy tűnik, a zene után a filmezés terén is sikereket ér el: legutóbb az Amerikában népszerű Valley Peaks című sorozat epizódjaiban szerepelt. Mindemellett fontosnak tartja, hogy a homoszexuálisok jogaiért kiálljon, 2009 májusában például a melegek házasságát tiltó törvény ellen emelte fel hangját.

Adam Lambert - az American Idol felfedezettje

2009 márciusában ismerte meg a világ a szexi Adam Lambert nevét, aki az amerikai Megasztár, az American Idol nyolcadik évadában tűnt fel. A tehetségkutató még javában zajlott, amikor olyan fotók jelentek meg róla, melyeken egy férfival csókolózik.

A kék szemű amorózó soha nem tagadta, hogy a saját neméhez vonzódik, de szerencsére ez a tény nem hátráltatta a versenyben, hiszen egészen a dobogó második fokáig jutott. Zenei karrierje azóta is szárnyal, tavaly novemberben első szólóalbumát is kiadta For Your Entertainment címmel, és a 2012 - Világvége című film betétdalát is ő énekli.

Adam Lambert

Bár úgy tűnt, a többség pozitívan fogadta az énekes nyíltságát, az álszent amerikai televíziónézők alaposan megbotránkoztak, amikor Lambert 2009 novemberében az American Music Awardson meglehetősen pikáns műsorral lepte meg rajongóit. A show hevében valóban nem fogta vissza magát a sztár: szexi csípőmozgásával orális szexet imitált egyik táncosával, majd megcsókolta billentyűsét - aki természetesen férfi.

- A női előadók már évek óta becsempészik színpadi előadásukba az erotikát, mégsem botránkozik meg rajtuk senki. Abban a pillanatban, hogy egy férfi teszi ugyanezt, azonnal hatalmas felháborodást kelt. 2009-et írunk, itt az ideje, hogy merjünk kockázatot vállalni, a demokrácia mellett a művészi szabadságnak is helyet kell kapnia - nyilatkozta a Rolling Stone magazinnak a 28 éves sztár.

Neil Patrick Harris - az Így jártam anyátokkal csábítója

A 36 éves Neil Patrick Harris a nálunk a Cool TV-n Így jártam anyátokkal néven futó How I Met Your Mother című vígjátéksorozatnak köszönheti népszerűségét, bár már 14 éves korában Golden Globe-díjra jelölték a Clara szíve című filmben nyújtott alakításáért.

Neil Patrick Harris

A jóképű színész a vígjátéksorozatban Barney Stinsonként töri össze a női szíveket, a civil életben azonban - a hölgyek legnagyobb bánatára - a férfiakhoz vonzódik. Az N’Sync sztárjához hasonlóan ő is 2006-ban, a People magazinnak beszélt először másságáról, miután napvilágot láttak a róla és partneréről, David Burtkáról készült leleplező fotók. Burtkával együtt játszottak a sikersorozat néhány epizódjában, de a szintén sármos színész a Helyszínelőkből is ismerős lehet a magyar nézőknek.

2007-ben, az Emmy díjátadó gáláján már együtt jelent meg a pár, és kapcsolatuk azóta is tart. Úgy tűnik, Harris karrierjére nincs hatással szexuális beállítottsága, hiszen színpadi és filmes szerepeket egyaránt kap, szerepelt például a nálunk is futó Will és Grace vagy a Pókember epizódjaiban is.

Rupert Everett - aki megbánta őszinteségét

Rupert Everett két okból is kilóg a fent említett pasik közül: az 50 évesen is szexi színész ugyanis már a nyolcvanas évek vége óta vállalja homoszexualitását, amikor a fent említett sztárok még igencsak gyerekek voltak. Ráadásul olyannyira, hogy a filmvásznon is többször alakított meleg karaktert: Julia Roberts partnere volt az Álljon meg a nászmenetben, Madonnáé pedig a Második legjobb dolog című moziban.

Rupert Everett

A többi szívtipróval ellentétben viszont úgy érzi, őszinteségéből csak hátránya származott.

- Amióta bevallottam, hogy meleg vagyok, főszerepek helyett csak mellékszerepeket kapok - nyilatkozta a Daily Mailnek még 2007-ben.

Everett ennél is tovább ment: egyenesen azt tanácsolta feltörekvő fiatal, meleg színészkollégáinak, titkolják el nemi identitásukat. Talán épp egy filmszerep reményében feküdt kés alá 2009 elején az egyébként rendkívül férfias vonásokkal büszkélkedő sztár.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az eredmény azonban sokakban döbbenetet keltett, ugyanis vagy tíz évvel fiatalabbnak látszik a beavatkozások után, amire sokak szerint semmi szüksége nem volt. Mindenesetre a tavalyi évben két produkcióban is megcsodálhattuk tehetségét: A St Trinian’s - Nem apácazárda című vígjáték második részében és a Wild Target-ben is felbukkant.

Ezt is szeretjük