4 gyerek után is büszkén meztelenkedik Jude Law exe, Sadie Frost
Sadie Frost pucér fényképével fel akarja hívni a nők figyelmét arra, hogy nem muszáj tökéletesnek lenniük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sadie Frost színésznőtől - bár mostanság filmen nem igazán látható - már megszokhattuk, hogy időről időre előáll valami botrányossal. Korábban rendszeresen kebelbarátnőjével, Kate Moss-szal múlatta az időt London bárjaiban, hogy aztán elázott állapotban váljon a lesifotósok áldozatává.

Bár jelen esetben is fotográfiáról van szó, szerencsére a sokkal kellemesebb fajtából: a 44 éves sztármami ugyanis a Grazia magazin felkérésére anyaszült meztelenül állt modellt nemrégiben. Mégpedig nem is akárhogy!

Csak a valóság

Állítása szerint csupán minimális képszerkesztési segítséget vett igénybe, hogy a combjáról két zúzódási foltot eltüntessenek, de egyébként semmit nem szépítettek digitálisan a testén. Ily módon szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ha valaki bevállalja magát meztelenül, akkor ott nincs helye a retusálásnak.

Büszke a testére

- Ez esetben tényleg a pucér valóságot látják az olvasók. Persze én is, mint minden nő, kritikusan szemlélem a testem, de felülemelkedtem a félelmeimen, és megmutattam magam ruha nélkül, hogy bebizonyítsam, nem vagyok különb a többi nőnél. Vannak olyan testrészeim, a mellem, vállam, karom, amiket szeretek, és persze olyanok is, például a fenekem vagy a hasam, amikre nem annyira vagyok büszke. De ezzel együtt is szeretem a testem, mert nem hagy cserben. Négy gyermeket szültem, egészséges vagyok, és - mint annyian - átvészeltem vele néhány kemény időszakot.

Jude Law exfelesége – a négyből három gyereke a sármőrtől született – azt is hangsúlyozza, felesleges az egész életet megkeserítő fogyókúrázás, illetve az áhított nullás méret hajkurászása. A boldogság ugyanis nem kilók függvénye, a tökéletes, mint olyan, pedig úgysem létezik.

Egy önmagával elégedett nő nem rohan rögtön a plasztikai sebészhez, hanem megpróbálja a legtöbbet kihozni az adottságaiból.

Ezt is szeretjük