Fogyás, hízás, plasztika! Sztárok, akik 2010-ben látványos változáson mentek keresztül

Új test, új élet: íme, a 2010-es év sztár-kaméleonjai.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Állandó panasz, hogy a hollywoodi sztárokon túl nagy a közönség nyomása, ezért vetik alá magukat újabb és újabb szépészeti és fiatalító kezeléseknek.

Szerencsére 2010-ben nemcsak elborzasztó, de örvendetes átváltozásokra is akadt példa.

Fitt fogyózók és előnyös stílusváltók

A 26 éves sztárcsemete, Kelly Osbourne produkálta talán az év legnagyobb átváltozását. A gyógyszer- és alkoholfüggő botrányhősnő, miután ő és jegyese, Luke Worrall nyáron szakítottak, új fejezetet nyitott az életében. A megújult énekesnő 23 kilótól szabadult meg, lassú tempóban, kemény edzéssel és diétával.

A férfiak is kitettek magukért, a 72 éves színészlegenda, Anthony Hopkins például harminc kilóval lett könnyebb.

Míg Hopkins fiatalos karcsúságával, addig Emma Watson vagány és nőies új stílusával lepte meg rajongói. A Harry Potter-filmek húszéves sztárja alig egy év alatt sugárzóan szép nővé érett.

Néhány csúnya példa

Nem mindenki követte azonban a pozitív példát: a 32 éves portugál-amerikai énekesnő, Nelly Furtado meglehetősen kigömbölyödött fenéktájon az elmúlt időben, bár annyira azért nem eresztette el magát, mint A múmia sztárja, Brendan Fraser.

A szebb napokat is látott 31 éves színész tavaszra emberes pocakot és tokát növesztett, bár állítólag mindezt szándékosan tette, a Drágán add a rétedet! című komédia kedvéért.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 47 éves sorozatsztár, Lisa Rinna ezzel szemben puszta passzióból alakította át kinézetét. A plasztikafüggő színésznő idén egy zsírleszíváson és egy ajakkisebbítésen esett át, de ami ennél is rosszabb, a szörnyű végeredményt közszemlére is tette.

Ezt is szeretjük