2008 legszégyentelenebb villantásai
Leleplező intim fotókkal
A magamutogatás bajnokai az elmúlt évben sem lettek szégyenlősebbek. A legdurvább akciókból adunk ízelítőt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Cicik, popsik és egyebek – a sztárvilág villantókirálynői 2008-ban sem tétlenkedtek. Íme, néhány az elmúlt év legemlékezetesebb villantásai közül!

Christina Milian – elfelejtett bugyit húzni

A popipar hajdani jókislányának úgy tűnik, elege lett a szende szűz unalmas szerepéből, és be akarja bizonyítani, hogy ő sem marad le a sztárvilág botrányhősnői mögött.

Britney egy újabb követője

A kubai származású szépség korábban kiváló énekhangjával és bájos arcával szerzett magának hírnevet, de sajnálatos módon őt is elérte a sztárok népbetegsége.

Az elmúlt év sokkoló példát szolgáltatott arra, hogy az énekesnő újabban milyen módszerekkel hívja fel magára a figyelmet.

A fenti fotók tanúsága szerint a poptündér a villantás területén is született tehetség, olyan lezseren villantja ki testének legintimebb – mellesleg borotvált – pontját szexi miniruhája alól, hogy nincs az a Lindsay vagy Britney, aki jobban csinálná.

Jessica Simpson − csupasz popsijával hergel

A tehetségéért kevésbé, bombázó alakjáért viszont annál inkább körülrajongott énekes-színésznő mindig is nagy volt abban, hogy tökéletes domborulatainak közszemlére tételével izzítsa be a férfiak fantáziáját.

A mostanában country-énekléssel próbálkozó Jessica az elmúlt év során számos tévéműsorban lépett fel, hogy új albumát reklámozza, az egyik adás során azonban – ki tudja, akarva vagy akaratlanul, bár inkább az előbbi valószínű – kicsit túllőtt a célon, már ami a figyelemfelkeltést illeti.

Ejnye, az a csalafinta szellő...

Egy csalafinta szélroham ugyanis fellebbentette az énekesnő fodros szoknyácskáját, és tévénézők milliói bámulhatták csupasz fenekét, vagy túl apró tangáját.

Jordan – sajtótájékoztatón bimbóvillantás

Mint minden évben, Katie Price-ra idén is lehetett számítani, már ami a magamutogatást illeti. Az agyonplasztikázott kebleivel hírnevet szerző sztár legújabb önéletrajzi könyvének londoni bemutatóján részesítette vérforraló látványban a közönséget. A szilikonkirálynő egy megadögös, flitterekkel kivarrt ruhában érkezett a bemutatóra.

Ez ám a kiváló PR-fogás!

A túlságosan szűk ruciból azonban egy óvatlan mozdulat következtében kibuggyant a legutóbbi mellkisebbítő műtét dacára is hatalmas cickója és terjedelmes mellbimbója. Ennél jobb reklámot ki sem találhatott volna új könyvének!

Lilly Allen – félmeztelenül napozott Cannes-ban

Az angolok botrányos életű üdvöskéje az elmúlt év során bőven ellátta szaftos sztorikkal a pletykalapokat, akik nem győztek cikkezni kéthetente változó hajszínéről, részeg tivornyázásairól, pasiügyeiről és persze villantós botrányairól. Az ifjú tehetség a Cannes-i filmfesztiválon is hozta szokásos formáját, és angol úrinőhöz cseppet sem méltó viselkedéssel borzolta a kedélyeket.

A botrány a legjobb reklám, tudja ezt Lilly is

Több partin is eszméletlenre itta magát, napközben pedig többnyire ruha nélkül, egy szál fürdőbugyiban flangált. Volt olyan alkalom, amikor a fotósok vakuinak kereszttüzében félmeztelenül flörtölt egyszerre két pasival, majd nem sokkal később – mindössze falatnyi bikinialsót viselve – kéjesen zuhanyozott egy jacht fedélzetén a bámuló biztonsági őr orra előtt.

Sharon Stone – cicivillantás, tevepaták és narancsbőr

A kilencvenes évek álomnője soha nem tudta megismételni az Elemi ösztönben nyújtott kultikus alakítását, mostanában pedig már alig szerepel említésre méltó filmben. Helyette ízléstelen magamutogatással igyekszik újra reflektorfénybe kerülni, de próbálkozásai inkább cikik, mint szexik.

Hol van már a hajdani szexbomba...

Az ötödik ikszen túl sajnos a sztár teste a plasztikai műtétek dacára sem olyan kívánatos már, mint régen – leleplező bikinis fotók tanúsítják, hogy fenekét narancsbőr csúfítja el.

Mindez azonban nem akadályozza Sharont abban, hogy húsos tevepatákkal, kivillanó intim testtájakkal és lépten-nyomon kibuggyanó mellbimbókkal próbálja meg fenntartani szexszimbólum-státuszát.

OLVASD EL EZT IS!

britney lead4
  • jessica alba
  • jennifer garner

A tavasz legdurvább villantásai

Ezt is szeretjük