Tudod, hol van az ország leghidegebb falva? Imádják a túrázók a gyönyörű magyar vidéket

A Heves-Borsodi-dombság környéke csodaszép, és itt található az ország leghidegebb falva is.

zabar-templom

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyar-szlovák határon megannyi gyönyörű vidéket lehet találni: az európai viszonylatban is különleges Medves-fennsíkot a kontinens legnagyobb bazaltplatójaként tartják számon, melyet a Karancs és a Heves-Borsodi-dombság határol, egytől egyig páratlan szépségű helyszínek.

A Heves-Borsodi-dombságot átszelő Tarna-folyó völgyében található többek közt Zabar is, mely falu arról híres, hogy rendre itt mérik az ország leghidegebb téli középhőmérsékletét.

Zabar meseszép környéke

A Karancs-Medves-vidék és a Heves-Borsodi-dombság különlegesen szép kirándulóhelyei az országnak télen-nyáron. Salgótarjánból busszal vagy vonattal közelíthetők meg a tájegység apró falvai: így kelet felé Zabar vagy Cered, déli irányban Bárna, északra pedig Somoskőújfalu, ahonnan indulva varázslatos túrákat tehettek a vidéken.

(Borító- és ajánlókép: Indafotó/bugyihusztár.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük