Észak-Korea igazi kihívás volt, de sikerült neki: a 21 éves lány a világ összes országában járt már
Sokan csak álmodoznak arról, hogy körbeutazzák a Földet, de ez a lány meg is valósította ezt a nagyra törő tervet.

utazo-lany9
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utazás, minél több ország és kultúra felfedezése sokak számára bakancslistán van, hiszen rengeteget lehet tanulni az ilyen kalandokból. Azonban a legtöbb embernek korlátozottak a lehetőségei, idő vagy pénz híján pedig olykor csak álom marad a távoli, egzotikus országok felfedezése.

Egy fiatal, amerikai lány viszont saját missziójának tartotta, hogy a világ lehető legtöbb pontját fedezze fel, és három év alatt ezt sikerült is teljesítenie: még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült, mivel ő volt az eddigi legfiatalabb ember, akinek minden országot sikerült meglátogatnia. 

Így fedezte fel a világot a fiatal lány

Lexie Alford a tanulmányai végeztével már 72 országban járt szüleinek és a családi utazási irodájuknak köszönhetően, és ha már ilyen sok helyet látott, úgy döntött, hogy a világ összes államát szeretné felfedezni. Így hát útnak indult, majd 21 éves korában már elmondhatta magáról: minden országba sikerült eljutnia. Ám ez nem volt mindig egyszerű. A lány nagyon büszke arra, hogy mind a 196 szuverén országot bejárta ilyen fiatalon, elmondása szerint ezt kevesebben mondhatják el magukról, mint ahányan az űrben voltak.

(Képek forrása: lexielimitless / Instagram)

Ezt is szeretjük