„Vigyázz az idiótára mögöttem!” 10 ember, aki autómatricával üzent a forgalom többi résztvevőjének

Akadnak olyan autómatricák, amik vicces vagy gúnyos megjegyzésekkel színesítik a közlekedést.

GettyImages-1289940438

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közlekedés során az ember számtalan más vezetővel, megoldandó feladattal és bizony olykor feszült szituációval is találkozhat. A stresszes helyzetben nehéz higgadtnak maradni, pedig pontosan a józanság garantálja a biztonságos közlekedést.

Talán mindenki találkozott már olyannal, aki kiabál vagy mutogat, ha elszakad nála a cérna, mások megpróbálnak zenével vagy egyéb módon megnyugodni, és olyanok is akadnak, akik egészen sajátos módon üzennek a forgalom többi résztvevőjének. Például az autójukon.

Vicces és frappáns autómatricák

Az autómatricákkal sokan igyekeznek felhívni a figyelmet az óvatosságra: talán senki számára nem ismeretlen, hogy a kisgyermekes sofőrök előszeretettel ragasztanak babás képeket vagy „baby on the board” feliratot kocsijuk hátsó szélvédőjére, de a kisállattartók és a horgászok is szívesen mutatják meg identitásukat különféle mintákkal. A következő sofőrök azonban egész más céllal ragasztottak matricát autójukra: ők inkább frappáns beszólásokkal vagy vicces megjegyzésekkel üzennek a többieknek.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük