Közel 100 ezer forint egy éjszaka a lebegő hotelben – Nézd meg, mit kínálnak ezért
A futurisztikus hotelszobák tulajdonképpen lakókapszulák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Képzelj el tengeren töltött éjszakát: feletted a csillagok, alattad a hullámok, és miközben a pazar égboltban gyönyörködsz, biztonság és kényelem vesz körül. Lehet, hogy mindez álomszerűen hangzik, ám a japánok szerint nagyonis valóságos: ha valahol a világon, akkor Japánban ugyanis tucatjával találni különleges hoteleket.

Az említett tengeren lebegő hotel tulajdonképpen úszó hotelszobák sokasága, név szerint pedig a Mizukami Hotel, melyet a Hollandia ihlette élménypark, a Nagaszaki partjainál található Huis Ten Bosch szomszédságába terveznek kialakítani.

A paraméterekről

Az úszó hotelszobák 36-38 négyzetméteres kapszulák, melyek zuhanyzós fürdőszobával,üvegbúrás, fantasztikus panorámát nyújtó hálószobával lennének a tervek szerint ellátva, és négy személy befogadására nyújtanának lehetőséget.

A tervek szerint a futurisztikus luxusszállás jövő télre készül el, és előre láthatólag 300 dollár, azaz körülbelül éjszakánként 90 ezer forintért lehetne itt megszállni. Bár ez borsos összeg, tekintve a hihetetlen körülményeket, abszolút érthető az ár.

Az úszó hotelszobák egyébként nem egyhelyben állnak majd a tervek szerint. Éjjelente az élménypark tulajdonában lévő lakatlan sziget egyik végétől a másik végéig úsznak csendesen, majd reggel kikötnek, és este ismét útnak indulnak majd.

Ezt is szeretjük