Lazíts és fiatalodj 10 évet egy hétvége alatt: képeken a sárvári Spirit Hotel
Ezért is érdemes Sárvárra menni.
Manapság már nem csak azért keresik fel a pihenni vágyók a hazai hoteleket, hogy néhány napig kikapcsolódjanak, hanem legalább ugyanilyen fontos számukra az is, milyen exkluzív szolgáltatásokkal tehetik a még teljesebbé az ellazulás élményét.
A sárvári Spirit Hotel kifejezetten a hasonló igényeket hivatott kielégíteni: bár vendégeik megtapasztalhatják, hogy a kiadós alvás, a pihenés, a termálvíz már önmagában is ragyogóbbá teszi a bőrt, a szálloda egyedülálló szolgáltatásokkal várja a szépülni vágyókat.
Szépülj és fiatalodj!
A professzionális Premium Dermal Spa szépészeti centrum kezelései biztos eredményeket garantálnak: a bőröd feszesebb, a megjelenésed fiatalosabbá válik, sőt, a bosszantó bőrhibáknak, mint a foltok vagy a pattanásos hegek szintén búcsút inthetsz.
Mindezt pedig orvosi segítséggel, a legmodernebb lézeres technológia alkalmazásával érik el a budapesti Dr Derm Bőrgyógyászat és Esztétikai Lézercentrumban képzett szakemberek.
A már klasszikusnak számító ráncfeltöltés, volumenpótlás és botox kezeléseken túl az egyedülállóan gazdag eszközpark számtalan lehetőséget kínál. Az öt különböző lézer mellett széles spektrumú és infravörös fényforrások segítik a bőrfiatalító és feszesítő beavatkozásokat, a seprűvénák és visszerek kezelését, a zavaró bőrkinövések eltávolítását és a szőrtelenítést.
A legmodernebb technológiák
Ráadásul a zavaró bőrproblémád súlyosságától függően ajánlanak bőr-érintés nélküli, bőrsérüléssel nem járó - úgynevezett non-ablatív - kezeléseket, ám mellettük néhány napos gyógyulással járó, komolyabb beavatkozásokra is lehetőség van.
A Skin Tyte bőrfeszesítés során széles hullámhosszúságú fényenergiát használva a bőr mélyebben fekvő kollagén rostjaira hatnak a feszesebb, fiatalosabb külső érdekében. A MicroLaserPeel hatására azonnali eredmény várható: a bőr selymesebbé, élénkebbé, egészségesebbé válik, amit a bőr szerkezetének és feszességének javulása kísér. Ha érdekelnek a további kezelések, itt olvashatsz róluk bővebben.
Természetesen nemcsak a külső, hanem a belső harmóniára is ügyelnek a hotelben. A Spirit konyhájában kizárólag friss és lehetőleg hazai alapanyagokból készülnek az ételek, melyek között hagyományos magyar fogások valamint könnyű, látványos és ízletes ételkompozíciók egyaránt megtalálhatók.
Aki pedig lazítani szeretne egy finom koktél társaságában, szintén megtalálja a számítását, hiszen a szálloda Bar Managere elsőrangú koktélokkal kényezteti a vendégeket, egyéni ízlésre szabva a finomabbnál finomabb italokat.
Szekeres Péter több mint 15 éve van a szakmában, ám mint egy korábbi interjújában elmondta, úgy érzi, még mindig van mit tanulnia, ezért rendszersen figyeli és követi a nemzetközi trendeket. Hozzáértését számos hazai és külföldi bartender versenyen bizonyította már, ahol rendre sikerült dobogós helyen végeznie.
A Femina olvasóinak most egy könnyen elkészíthető, frissítő koktéllal kedveskedik, melynek különlegességét az adja, hogy 2008-ban ezzel nyert egy rangos megmérettetésen, ráadásul neki ítélték a legjobb íznek járó díjat is.
SAMBUCUS koktél receptje
- az elnevezés a bodza latin nevére utal -
Hozzávalók:
- 6 cl Bacardi Limon - alkoholmentes változatban szénsavas vagy szénsavmentes ásványvízzel helyettesítheted
- 2,5 cl Bodza szirup
- 2cl Frissen préselt limelé
- 5 cl Bravo zöldalmalé
- jég
Díszítés:
Málnanyárs és citromfű
Az elkészítés menete:
Az összetevőket a jéggel együtt egy shakerben rázd rössze, öntsd a pohárba és díszítsd.
Ha nincs otthon shaker, akkor a koktél hozzávalóit egy 3 dl-es pohárban egy hosszabb kanál segítségével erőteljesen keverd fel, majd öntsd fel a poharat jéggel és ismét keverj rajta. Málnanyárssal és citromfűvel vagy bármilyen piros bogyós gyümölccsel díszítsd, de akár mentaágat is használhatsz.
Málnanyársat egyszerűen készíthetsz: csak szúrj fel néhány ép málnaszemet egy fa, műanyag vagy fém pálcára, és helyezd a pohár tetejére. Málna helyett használhatsz bármilyen neked tetsző, a hipermarketekben vagy zöldségesnél kapható friss szezongyümölcsöt vagy -zöldséget.