Rogán Antal is itt nyaralt
Képeken a világ egyik leggyönyörűbb helye
Ha nem tudod, hol nyaralj idén, mutatunk egy csodálatos helyet: nézd meg a képeket!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Franciaország délkeleti részén található történelmi tartományt, Provence-ot okkal tartják a világ egyik legszebb és leginkább vágyott úti céljának, az olajfák, a levendulamezők, a történelmi kisvárosok, a borozók, a francia tengerpart és vidék hangulata olyan varázslatot hoz létre, melyet nem véletlenül próbált visszaadni annyi film, festmény és regény.

A magyarok közül is egyre többen fedezik fel maguknak a különleges úti célt - számos hazai utazási iroda kínál a régióba kedvező áron nyaralásokat, körutazásokat -, közöttük közéleti személyiségek is, például az utóbbi időben főként a vagyonnyilatkozata révén reflektorfénybe került Rogán Antal, aki a kedves emlékek miatt már visszajáró vendég Provence-ban. Nézd meg a képeket, és ismerj meg ízelítőül néhányat a környék leghíresebb látnivalói közül!

Még több különleges hely:

Itt nyaralt Orbán Viktor 2013-ban

Orbán Viktor előszeretettel választja Felcsútot vagy a Balatont, ha pihenésről van szó, a külföldi úti célok tekintetében pedig az utóbbi években Horvátországot favorizálta. Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük