Így utaznak a gazdagok: nézd meg, ez már egészen megdöbbentő!
Ehhez hasonló luxusjárművet nagyon ritkán látni: olyan, mintha nem is repülő lenne.

vip repulo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg egyes légitársaságok a jobb helykihasználás érdekében az ülőhelyek közötti távolságot csökkentik, a költséghatékonyság jegyében pedig az állóhelyek koncepcióját is fontolgatják, vannak, akik olyan magánrepülőgépeket tudhatnak a magukénak, melyek inkább nevezhetők luxusotthonnak, mintsem légi járműnek.

Ezek közé tartozik a Boeing 747-8 VIP típusú magánrepülő is, mely a világ egyik legnagyobb, egyúttal legexkluzívabb hasonló járművét jelenti, nem véletlen, hogy - ha hinni lehet a híreknek - az Amerikai Egyesült Államok elnökének legújabb gépe, vagyis a következő Air Force One is ilyen lesz.

A gép költsége önmagában 370 millió dollárt jelent, ehhez adódik hozzá a belső kivitelezés, mely a képeken látható VIP gép esetében a luxus magánrepülőgépek berendezésével foglalkozó, washingtoni, kirklandi székhelyű Greenpoint Technologies nevéhez köthető, mely cégfilozófiája szerint a legegyedibb elképzeléseket is igyekszik megvalósítani.

A Boeing 747-8 VIP számos kényelmes teret, többek között hálószobát, konferenciaszobát, irodát és egy 14 fős ebédlőt is magában foglal. Még több képet ide kattintva nézhetsz meg róla.

Képek: Greenpoint Technologies.

Eközben másoknak így kell utazniuk

Borzasztó, egyesek hogyan képesek viselkedni utazás közben. Kattints a képekért!

Ezt is szeretjük