Fotók! 6 szokatlan, de káprázatos helyszín szilveszter estére
Neked is látnod kell őket!
Megmutatjuk a legjobb helyeket, ahol te is szilveszterezhetsz.

Dia

	Iglufalu Svájcban	Nem kell az Északi-sarkra utaznod, hogy kipróbálhasd milyen igluban lakni pár napig. A svájci Stansstad közelében ugyanis felépítettek egy iglufalut, amely december 25-től várja a vendégeket. Ha igazán különleges helyszínen szeretnél szilveszterezni, és jól bírod a hideget, akkor ezt a helyszínt neked találták ki!

Iglufalu Svájcban

Nem kell az Északi-sarkra utaznod, hogy kipróbálhasd milyen igluban lakni pár napig. A svájci Stansstad közelében ugyanis felépítettek egy iglufalut, amely december 25-től várja a vendégeket. Ha igazán különleges helyszínen szeretnél szilveszterezni, és jól bírod a hideget, akkor ezt a helyszínt neked találták ki!

Fotó: www.iglu-dorf.com

Dia

	Szilveszter a vadregényes vidéken 	A Bakony vagy a Mecsek hegyei között számos kis falu vár, ahol távol a világ zajától, a természet közelségét élvezve köszöntheted az új évet. Ha szerencséd van, és hó is lesz szilveszterkor, akkor még a lovas szánkót is kipróbálhatod.

Szilveszter a vadregényes vidéken

A Bakony vagy a Mecsek hegyei között számos kis falu vár, ahol távol a világ zajától, a természet közelségét élvezve köszöntheted az új évet. Ha szerencséd van, és hó is lesz szilveszterkor, akkor még a lovas szánkót is kipróbálhatod.

Dia

	Hajó	Ha külföldre azért nem szeretnél elutazni szilveszterezni, de nem akarsz a lakásban sem ücsörögni - még egy házibuliban sem -, akkor egy állóhajó lehet a jó választás számodra. Több állóhajó kínál szilveszteri programokat, vacsorákat, csak tudj közülük választani.

Hajó

Ha külföldre azért nem szeretnél elutazni szilveszterezni, de nem akarsz a lakásban sem ücsörögni - még egy házibuliban sem -, akkor egy állóhajó lehet a jó választás számodra. Több állóhajó kínál szilveszteri programokat, vacsorákat, csak tudj közülük választani.

Dia

	Romantikus szilveszter a havas hegyekben 	A síelés és a magas hegyek szerelmeseinek javasoljuk, hogy töltsék a szilvesztert baráti társasággal egy hüttében. Ausztria számos régiója remek ajánlattal várja a magyar turistákat. Érdemes körülnézned neked is a neten.

Romantikus szilveszter a havas hegyekben

A síelés és a magas hegyek szerelmeseinek javasoljuk, hogy töltsék a szilvesztert baráti társasággal egy hüttében. Ausztria számos régiója remek ajánlattal várja a magyar turistákat. Érdemes körülnézned neked is a neten.

Dia

	Utcabál	Ha azonban a házibuliról sem szeretnél lemondani, de vágynál valami izgalmasabbra is, akkor vedd rá a többieket, hogy az éjfélt várjátok a hömpölygő utcabál forgatagában!

Utcabál

Ha azonban a házibuliról sem szeretnél lemondani, de vágynál valami izgalmasabbra is, akkor vedd rá a többieket, hogy az éjfélt várjátok a hömpölygő utcabál forgatagában!

Ezt is szeretjük
Fotó: