Így spórolj több ezer forintot az utazáson!
Nyári kedvezmények
Íme, néhány remek ajánlat, ha nyáron akarsz utazni. Érdemes kihasználni őket!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha most tervezed a nyaralást, a pénztárcád pedig szűkre szabja az útiköltség kereteit, ne csak a last minute spórolási formájában gondolkodj, hiszen ilyenkor, ha buszra vagy vonatra pattansz, akkor is megtakaríthatsz nem kis összegeket.

A MÁV-Start és a Volán ugyanis gondoskodik róla, hogy a nyaralós időszakban külön kedvezményekkel könnyítsék meg az utazásszervezést. Ne hagyd ki a nyári kedvezményeket!

Balaton Mix

Ha a balatoni nyárra szavazol, egészen október 7-éig igénybe veheted a MÁV-Start kedvezményét, mely a Balaton körüli vasútvonalakra és a Balatoni Hajózási Zrt. menetrend szerinti járataira szól, és kétféle időtartamra váltható meg.

A hétnapos változat két szabadon választott napon, a háromnapos változat pedig egy szabadon választott napon 0-24 óráig jogosít korlátlan számú díjmentes utazásra a Balaton körüli vasútvonalakon és a tavat átszelő hajójáratokon. A Balaton-partra való eljutáshoz 50%-os alkalmi menettérti jegy váltható, mely a Balaton Mix jegy felmutatása mellett jogosít visszautazásra. A felnőtt hétnapos Mix jegy 5190, a háromnapos pedig 3090 forintba kerül.

Fesztiválkedvezmények

Érdemes folyamatosan figyelni a MÁV-Start honlapját, ugyanis mindig akadnak aktuális rendezvények, fesztiválok, amelyekre jelentős kedvezménnyel utazhatsz, ha vonatra szállsz.

A programok esetében csupán arra kell figyelned, hogy igazold, valóban részt veszel a rendezvényen, így kapod meg a kedvezményt.

Az utazást ilyenkor legkorábban a rendezvényt megelőző napon kezdheted meg, a visszaút pedig legkésőbb a fesztivált követő napon esedékes.

Horvát tengerpart

Ha a tengerhez készülsz, akkor is megéri vonatra szállni: fekvőhelyes és hálókocsikban nyugodt körülmények között, poggyászkorlátozások nélkül ugorhatsz le a horvát tengerpartra - a menettérti jegyeket 60-65%-kal olcsóbban válthatod meg a nyári időszakban. Közvetlen járattal eljuthatsz például Budapestről Splitbe, retúrjegyet pedig 68,80 eurótól kaphatsz. Budapestről június 15. és augusztus 31. között minden kedden és pénteken, Splitből június 16. és szeptember 1. között minden szerdán és szombaton indul a járat.

Belföldi bérlettel féláron külföldre

Van egy legalább tíz kilométeres övezetre váltott volános bérleted? Akkor ne habozz kihasználni, ugyanis bizonyos bécsi és müncheni járatokon a teljes árból 50%-os kedvezményt vehetsz igénybe.

Budapestről kedden, csütörtökön, szombaton, vasárnap, Münchenből pedig kedden, csütörtökön, pénteken és szombaton induló járatokra érvényes. A kedvezményes nemzetközi menetjegyet a Népliget autóbusz-állomás nemzetközi pénztárában válthatod meg abban az időszakban, amelyre a belföldi buszbérleted érvényes.

Indulhat a Ferrari kaland a Shellnél!

Válassza minőségi üzemanyagainkat, gyűjtse a Kuponokat, és hajtson rá a rollerekre!

Promóciónkban 3 Ferrari rollert kínálunk a család minden tagjának: felnőtt, gyerek és freestyle. Ha összegyűjtött 4 db Promóciós Kódot, a Webshopból megvásárolhatja a kiszemelt Ferrari rollert ingyenes magyarországi kiszállítással.

A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek: shell.hu

Promóció

Nem válthatod vissza és nem is módosíthatod, és csak fix dátumú utazásra veheted igénybe.

Szoktál busszal és vonattal utazni?

Ezt is szeretjük