Családi wellness-pihenés Sümegen - Ha egy kicsit többre vágysz (x)
Ha valami igazán különleges, remek ár-érték arányú luxust keresel, a Hotel Kapitány Sümegen remek választás.

panorámafelvétel1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy-egy szállodában eltöltött wellness-hétvége ma már szerencsére egyáltalán nem luxus, éppen ezért nagyon fontos, hogy időről időre, néha engedjünk magunknak pár nap kikapcsolódást, szakadjunk ki a hétköznapokból, és adjuk meg testünknek-lelkünknek is azt a plusz feltöltődést, amivel könnyebben vészeljük át a nyári vakációig hátralévő heteket.

Ma már hatalmas a kínálat a wellness-piacon, de a programlehetőségek sokszor kimerülnek az egész napos medencézésben, majd az ezt követő esti vacsorában. Ha te valami egészen másra vágysz, érdekel a történelem, szeretsz kirándulni, foglalkoztatnak a középkori hagyományok, és ezt szeretnéd összekötni a feltöltődéssel, mi több, van néhány eleven gyerkőcöd is, akkor van egy tuti tippünk. 

Magyarország I. Történelmi Élményparkja wellness-élvezetekkel

Sümeg városa ad otthont a grandiózus, középkori váremléknek, a sümegi várnak. Magyarország egyik legnagyobb, legépebb és legszebb fekvésű várát csodálhatod meg testközelből, ha a városba látogatsz. A vár tövében pedig vár a Hotel Kapitány****superior Wellness.

Ez a szálloda nagyon sok mindenben különbözik Magyarország többi wellness-szállodájától. Természetesen itt is megtalálhatók a kényelmes családi szobák, a hatalmas wellness, a gyerekeknek szóló animációs programok, de a Kapitány ennél sokkal több. Magyarország I. Történelmi Élményparkjának közepén fekszik, egy gyönyörű középkori vár lábánál, ami eleve meghatározza a hangulatot. 

A vendégek visszarepülhetnek az időben, megismerhetik a kor hagyományait, mindennapjait, kipróbálhatják magukat a középkori harcokban, megkóstolhatják a kor ételeit, élő történelemórákon, interaktív kiállításokon vehetnek részt. A sümegi vár, a Várcsárda, a középkori játszótér, a Lovagi Aréna és a Lovagterem, a múzeumok és kiállítások, az állatsimogató és a Váristálló egy olyan komplex arculatot képeznek a wellness-szálloda mellett, ami egyedülálló az országban.

A wellness-pihenések legfontosabb eleme mégiscsak a wellness maga, hiszen egy jó fürdőrészleg felüdülés lehet az egész családnak egy hosszú nap indításaként vagy éppen levezetésének. A Kapitány wellness-részlegében megvan minden, ami a felfrissüléshez kell: úszó- és wellness-medencék, pezsgőfürdő, gyerekmedencék, szaunák, gőzkabin. 

Közvetlenül a szállodánál - a legjobb áron

Ha a Kapitányba látogatsz, a wellness-lehetőségek mellett igazi középkori kalandok részese lehetsz. Heti két alkalommal  kerül megrendezésre a történelmi lovagitorna-bemutató, ahol a korhű lovas és gyalogos harcok mellett egy lélegzetelállító mongol lovaskaszkadőr show-t is láthatsz, majd az izgalmakat a gyönyörű Lovagteremben megrendezett középkori lakomán vezetheted le, ahol a kor hagyományainak megfelelően, bizony, evőeszköz nélkül kell elfogyasztani a kemencében sült libacombot.

Ezek után már biztos megjött a kedved egy sümegi vakációhoz. A pihenésre kitűnő alkalom a pünkösdi hosszú hétvége, így még extra szabadságra sincs szükség. A pünkösdi csomag már 69 900 forint/fő/3 éjtől foglalható. Ha valami igazán különleges, remek ár-érték arányú luxust keresel, a Hotel Kapitány Sümegen remek választás. 

Hotel Kapitány****superior Wellness
www.hotelkapitany.hu
sales@hotelkapitany.hu

Ezt is szeretjük