Erősíti az immunrendszert, nyugtat, és jókedvre derít
Mi az?
Egy hosszú, pihentető hétvége egy jó kis szállodában feldobja a szürke, novemberi napokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szürke, hideg, őszi napok nagyon el tudják venni az ember életkedvét. Szerencsére akad azért néhány program, mely fényt hoz az éjszakába. A kirándulás, a baráti vacsorák, egy jó könyv a takaró alatt mind segít abban, hogy jobb kedvre derülj. Ez nemcsak a lelkednek tesz jót, de a szervezetednek is, ugyanakkor lehet, hogy többre van szüksége, és hosszabb kimenőt szeretne. Már csak azért is érdemes odafigyelni a tested jelzéseire, mert télen sokkal hamarabb kimerül, és a betegségeket is könnyebben kapod el.

A rendszeres, aktív testmozgás, az egészséges ételek fogyasztása, a káros szenvedélyek háttérbe szorítása, a stressz csökkentése, a helyes relaxációs technikák elsajátítása, a megfelelő időtartamú pihentető alvás, azaz az egészséges életmód önmagában is hozzájárul immunrendszered karbantartásához.

Ha pedig valami igazán kellemeset szeretnél összekötni az egészséged számára hasznossal, lepd meg magad egy pihentető hétvégével!

NaturMed Immune program

A Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett NaturMed Hotel Carbona, ahogyan a neve is jelzi, kiemelten fontosnak tartja az egyén, a természet és a gyógyászat egyensúlyát: vendégei számára igyekszik komplex programokat biztosítani, melyek garantálják a testi és lelki felüdülést, megújulást. A polarizált fényterápia, a mágneságy-kezelés, a sókamra és az oxigénterápia életkortól függetlenül segíti az immunrendszert, és ezt a hatást a felnőtteknél a Thalasso immunerősítő masszázs teszi teljessé. A programról bővebben itt találsz információt.

Ezt is szeretjük