Erdély mesebeli kis falvai, ahol megállt az idő: itt ma is élnek az évszázados hagyományok

A gyönyörű erdélyi falvak elvarázsolják a látogatókat élő hagyományaikkal.

Méra

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erdély festői tájaival és kulturális örökségével lehetetlen betelni, nem véletlen, hogy világszerte hatalmas népszerűségnek örvend, látogatói pedig hamar visszavágynak apró falvaiba és impozáns városaiba.

Románia magyarok lakta vidékén a masszív hegyvonulatok oldalában megbújó falvak nem csupán a látványukkal varázsolják el az embert, utcáikon járva szinte úgy tűnhet, megállt az idő a múlt század elején.

Erdélyi falvak, melyek őrzik a hagyományokat

Néhány erdélyi falu kimondottan megidézi azt a világot, amely mintegy száz éve még Magyarországon is látható lehetett. A települések pedig nem is pusztán életformájukban értékes lenyomatok, hűen és aktívan őrzik a csíki, kalotaszegi, csángó hagyományokat is.

(Borító- és ajánlókép: Wikipédia/Sllorand.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük