Az Alpokalja 8 gyönyörű falva: bámulatos panorámában, csendes településeken pihenhetnek az érkezők

Az Alpokalja falvaiból felejthetetlen túrák indulnak a mesés vidékre.

vaskeresztes

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Alpokalja hazánk legnyugatabbi, gyönyörű tájegysége, mely Győr-Moson-Sopron és Vas megye festői hegyvidékeit foglalja magába. A túrázók számára egy igazi kincsesbánya a környék, tele csendes, hangulatos településekkel.

Az Alpok legkeletibb nyúlványán a magashegységek közelsége határozza meg az időjárást, az éves csapadékmennyiség itt némiképp magasabb, a feltámadó szél is didergetőbb, ám bőven akad kirándulásra alkalmas idő. A kalandok száma pedig szinte végtelen a környéken.

Az Alpokalja gyönyörű falvai

Akár Szombathely térségét, akár a Soproni- vagy a Kőszegi-hegység környékét célozza meg az ember, temérdek élménnyel gazdagodhat, a természeti kincsek mellett jelentős építészeti emlékekkel is találkozhat. Nehéz néhány gyöngyszemet kiemelni az itt megbújó településekből, a Fertőmelléki-dombságtól a Vasi-Hegyhátig számos csodás hely van itt, ahol garantáltan egy percig sem unatkozhat az ember.

(Borító- és ajánlókép: Indafotó/Nagy Karolina.)

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük