A legpörgősebb bulihelyek Budapesten
30 alatt kötelező!
Bulizás közben se mondj le a szabad levegőről, válaszd a nyitott helyek valamelyikét! Nézd meg a legjobbakat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyáron a jó idő nemcsak a strandolás szerelmeseinek kedvez, de a népszerű szórakozóhelyek kerthelyiségei is megnyitják kapuikat Budapesten.

A szabadtéri helyeken a zene és a tánc mellett a kellemes, frissítő nyári levegőt is élvezheted, vesd hát bele magad az éjszakai életbe, és fedezd fel a legjobbak valamelyikét!

A főváros zöld szegletében: Holdudvar

A Margitsziget önmagában is kuriózum a betondzsungelhez szokott városlakók számára, zöldellő rétjeivel és égbe magasló fáival a természetbe vágyók kedvelt úti célja. A sport és a friss levegő kedvelői mellett esténként a szórakozni vágyók is megtalálják számításukat a szigeten, hiszen egy hangulatos kerthelyiség, a Holdudvar várja a bulizni vágyókat.

A hely eredetileg az ELTE Bölcsészkarának udvarában működött, a szigetre néhány éve, a campus felújítása miatt költözött, népszerűsége azonban mit sem fakult új környezetében. Új otthonra a régi Casino épületében lelt, modern arculatát elismert iparművészek és designerek alakították ki. Kertjében kényelmes faasztaloknál fogyaszthatod el italodat, a hangulatvilágításért különleges, bohókás lampionok felelnek. Minden este más dj adja a talpalávalót, a tánctér fedett, így hűvösebb idő esetén sem kell lemondanod a zene élvezetéről. Szomjadat a hosszú belső pultnál, a kertrészben pedig a koktélpultnál olthatod, az italkínálat igen gazdag.

Forrás: holdudvar.net

A Holdudvar a kultúrának is teret ad, galériarészében képzőművészeti alkotásokkal találkozhatsz, de a kiállítások mellett napközben egyéb színes programok is várnak rád április első melegebb napjaitól egészen szeptemberig. A hellyel kapcsolatban további információért kattints ide!

Buli a város felett: Corvintető

A Corvintető egész évben várja a bulizni vágyókat, mégis nyáron igazán különleges, amikor megnyílik hatalmas tetőterasza, ahonnan csodás panoráma nyílik a városra. A Blaha Lujza téri Corvin Áruház negyedik emeletén hajdanán az áruház dolgozóinak fenntartott óvoda működött, mára pedig Budapest egyik legfelkapottabb szórakozóhelye, ahol a dj-k mellett gyakran lépnek fel a hazai és külföldi zenei élet meghatározó alakjai.

Nagyobb termében mintegy 30 méter hosszú bárpult áll a szomjas vendégek rendelkezésére, ahol megtalálható minden, mi szem-szájnak ingere. A tánctér a pult mellett kezdődik, és gyakorlatilag betölti az egész teret, a koncertek a színpadról szólnak.

Forrás: corvinteto.hu

A kisebb teremben általában valamilyen más zenei stílus képviselteti magát, illetve zártkörű rendezvényeknek ad otthont. Kényelmedet ruhatár szolgálja, a mosdóban pedig akár a sminkedet is felfrissítheted, külföldi mintára ugyanis az ehhez szükséges kellékek várnak. Részletes információért kattints ide!

Nem csak egyetemistáknak: Könyvtár Klub

A belváros szívében, az Astorián vár a családias hangulatú Könyvtár Klub az ELTE épületében. Az egyetemisták kedvelt törzshelye nyáron a Trefort Kertben is megnyitja kapuit, így pincehelyisége mellett szabadtéren is élvezheted a jobbnál jobb bulikat.

Minden este színes programok várnak, a hét első felében pedig pénztárcabarát, akciós árakkal kényeztetik a vendégeket. A Könyvtár Klub ugyan kisebb, mint az előző két hely, azonban a bulik nem kevésbé pörgősek, a rocktól kezdve a funkyn át a hazai undergroundig szinte minden zenei stílus képviselteti magát.

Forras: konyvtarklub.hu

Nem csupán este, de akár délután is beugorhatsz egy kávéra vagy forró csokira, de, ha éhes vagy, a kerthelyiségben pizzaszeletet vagy gyrost is vehetsz magadnak. Ha pedig a bulizás mellett egy jót csocsóznál, akkor is itt a helyed. A részletekért kattints ide!

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük