Mi a tökéletes feltöltődés titka? (x)

Időnként mindenkinek szüksége van rá, hogy lelassuljon, önmagára figyeljen, és kikapcsolódjon. De vajon mi nyújthat valódi pihenést?

new-hvz-outdoor pool 04
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbbünk napjai az állandó pörgésről szólnak: dolgozunk, ügyet intézünk, problémákat oldunk meg, és gondoskodunk szeretteinkről. Ám a mindennapok kihívásaival szemben csak akkor tudjuk hatékonyan felvenni a kesztyűt, ha fizikailag és lelkileg is elegendő erőnk van. Éppen ezért fontos időt és teret adni a pihenésnek is. Neked sikerült megtalálnod a feltöltődésed tökéletes és hosszan tartó formáját? Most bemutatjuk az Ensana megoldását, amit érdemes lehet megismerned!

Természetes feltöltődés rád hangolva

Képzelj el egy tökéletes napot, mit látsz magad előtt? Csodás zöld környezetet? Alvást? Masszázst? Fürdőzést? Ínycsiklandó és egészséges ételeket, melyek közül szabadon választhatsz? Mindezt egyedül, a párod vagy a családod társaságában? Bármelyik verzió jelent meg előtted, az Ensana spa hotelekben mindegyiket megvalósíthatod!

ensana brand awareness 23 kv2 640x360.png

Több mint wellness

Az Ensana szállodák titka a sokszínűségben rejlik. A termálvíz jótékony kényeztetése és az élményfürdőzés mellett számtalan gyógykezelés, szépségápolási program, masszázs és rituálé közül választhatjuk ki azokat a lehetőségeket, amelyek számunkra a legpihentetőbbek. Ráadásul mindegyik a természet értékeit és gyógyhatású kincseit veszi alapul, így a testünk és a lelkünk az anyatermészet által töltődhet fel.

A Thermal Hévíz Health Spa Hotel négycsillagos gyógyszálloda saját termálvízzel, csodásan kiépített wellnessrészleggel és komplett szaunavilággal rendelkezik. Szobái és lakosztályai maximális kényelmet biztosítanak. A pihentető programokat kifogástalan konyha teszi teljessé.

Fizetett tartalom.
Fizetett tartalom.

A sárvári Ensana Health Spa Hotel medencéiben, sóbarlangjában és gyönyörűen parkosított kertjeiben a test és lélek egyszerre kap gondoskodást. A természetkedvelők számára külön izgalmas, hogy a szomszédos sárvári arborétumba közvetlenül is átjuthatnak. A gyógy- és wellnesskezelések széles választéka, a kiváló ételek és páratlan környezet varázslatos élményt garantál.

Szeretnéd átélni a tökéletes wellness pihenést? Szívesen megtapasztalnád személyesen is az Ensana szállodák nyújtotta varázst? 

IDE kattintva mindent megtudhatsz a gondtalan pihenés és feltöltődés részleteiről. Várunk az Ensana szállodákba Hévízen, Sárváron és Budapesten, ahol a pihenés valóra vált álom!

(Képek forrása: ENSANA HEALTH SPA SZÁLLODÁK)

Ezt is szeretjük