Mi vár rád 2012-ben? December 4-én kiderül!
XV. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál
Kiváló természetgyógyász és ezoterikus előadásokat hallgathatsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Természetgyógyász Magazin idén 15. alkalommal rendezi meg nagysikerű ezoterikus karácsonyi fesztiválját és vásárát Budapesten, a Villányi úti Konferencia Központban, december 4-én, vasárnap.

XV. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál

Az egész napos rendezvény keretében ingyenes gyógyítással, színes programokkal várják a látogatókat, akik csakúgy találkozhatnak a természetgyógyászat és a hazai ezoterikus élet jól ismert előadóival, művészekkel, ahogy minden évben újdonságokkal és meglepetésekkel is.

A fesztivál fő témája ezúttal a 2012. évhez fűződő világvége jóslatok. A maják ősi próféciája ugyanis egy bizonyos időszámítás végét jelzi, de hogy ez világvégét, vagy egy új kezdetet jelent, nehéz eldönteni.

Programok

  • Ezoterikus előadások
  • Természetgyógyászati előadások
  • Szepes Mária-emlékműsor
  • Művészeti programok
  • Ingyenes Állapotfelmérés és tanácsadás

Ezoterikus előadások

Jókai Anna: Még nincs kész a világ - Müller Péter: A szeretkezés ezotériája - Paulinyi Tamás: A jövő most születik - Látomások és a próféciák a jövőérzékelés tényének tükrében - Tarr Bence László: 2012: Világvége-jóslatok, "rosszlatok" - Mit mutat a maja naptár? - Váradi Tibor: A tudati lélek korának feladatai - Dr. Pressing Lajos: Buddhista tanítások az időről és az időtlenségről - Prof. Dr. László Ervin: Káoszpont: Válaszút előtt a világ

XV. Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál
Helyszín: Villányi úti Konferencia Központ, Budapest
Időpont: 2011. november 4.
Jegy: elővételben kaphatók a Természetgyógyász Magazin Szerkesztőségében: 3500 forint, a helyszínen csak a rendezvény napján: 4500 forint, 14 órától a helyszínen mindenkinek: 2500 forint.
További részletek itt!

Szerinted mi fog történni 2012-ben?

Ezt is szeretjük