Díjra jelölték a magyar együttest: ők vihetik el a narancssárga gömböt
Eláruljuk, hogy kiket jelöltek az idei Viva Cometre. Szavazz te is a kedvenc előadódra!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Júniusban felforrósodik a helyzet a VIVA TV háza táján, hiszen 13. alkalommal kerül megrendezésre a nagyszabású Comet-díjátadó. A jelöltek már megvannak, te pedig itt szavazhatsz a kedvencedre.

The Hated Tomorrow - az egyik jelölt

A 2013. június 13-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő popkulturális eseményen a hazai előadók krémje jön össze, hogy lehulljon a lepel arról, kik a fiatalok abszolút kedvencei.

Fergeteges show

A legnépszerűbb magyar zenecsatorna ünnepén minden meglesz, amire egy rajongó vágyhat: a legnagyobb sztárok, szemkápráztató show és az elmúlt év legjobbjai, akik ismét öt kategóriában vehetik át az elismeréseket.

A VIVA idén is az ország legtehetségesebb és legnépszerűbb zenészeit díjazza, a csatorna már 13. alkalommal rendezi meg a zenei élet hazai kedvenceit és világsztárokat felvonultató grandiózus gáláját. A zenecsatorna ismét a Papp László Budapest Sportarénában ünnepli az elmúlt 12 hónap zenei legjeit.

A kategóriák idén is változatlanok: a VIVA A legjobb férfi előadó, A legjobb női előadó, A legjobb együttes, A legjobb új előadó és A legjobb videoklip kategóriákban hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. Tegnap végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 13-i gálán talán hazavihetik a hőn áhított narancssárga gömböket.

Sok meglepetés

- A tavalyi Cometről rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amire egyrészt nagyon büszkék vagyunk, másrészt pedig feladja a leckét az idei évre. Hiszünk benne, hogy a legjobbat is lehet fokozni, ezért idén minden eddiginél látványosabb és lendületesebb show-val készülünk, hogy ismét megdöntsük az eddigi rekordjainkat - mondta Bartosz Witak, a VIACOM kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

Természetesen a VIVA Comet számos további meglepetést tartogat idén is: neves díjátadókat, fellépőket, különleges produkciókat, de ezekről egyelőre nem árulnak el többet a szervezők. 

Jelöltek

  • A legjobb férfi előadó kategória jelöltjei: Düki, Fluor, Funktasztikus, SP, Young G.
  • A legjobb női előadó kategória jelöltjei: Barbee, Hien, Janicsák Veca, Odett, Radics Gigi.
  • A legjobb együttes kategória jelöltjei: Anti Fitness Club, Children of Distance, Hősök, Punnany Massif, The Carbonfools.
  • A legjobb új előadó kategória: ByeAlex, Bermuda, Carbovaris, Chris Lawyer, Ivan & the Parazol.
  • A legjobb videoklip kategória: Mary Popkids feat. Punnany Massif - Mosoly, Tej - Átlag éjjel, Irie Maffia feat. Akkezdet Phiai - Livin’ It Easy, Majka-Curtis-BLR - Belehalok, The Hated Tomorrow - Anyáddal.
Ezt is szeretjük