A legviccesebb weboldalak a neten: ismered őket?
Mindenkire ráfér egy kis nevetés. Vicces weboldalak linkjeit gyűjtöttük össze!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Facebookon biztosan te is gyakran találkozol a vicces, képes bejegyzésekkel, melyek bár bosszantóan tolakodóak, mégsem lehet rajtuk nevetés nélkül továbblépni.

Ennek tükrében olyan oldalakat gyűjtöttünk össze, melyek százával ontják magukból a képes poénokat. Nézd meg őket!

9gag.com

Az összes gages oldal közül talán a leghíresebb a 9gag.com, aminek a mottója: csupa vidámság. Ez abszolút igaz, az állóképektől kezdve az animált gifekig itt minden megtalálható, témától függetlenül. Vannak az oldalon cukiságok, geek poénok, sőt, NSFW képek is, melyek röviden annyit jelentenek, hogy a munka nem biztonságos, ezért rögtön a Facebook-oldaladra irányítanak át. A 9gag-re egyébként regisztrálhatsz is és magad is tölthetsz fel vicces fotókat, sőt, szavazhatsz is a kedvenceidre.

Bored Panda

Az unatkozó panda, azaz a Bored Panda oldala szintén különféle vicces fotók tárháza. Itt is szép számmal találhatóak állatokról készült mókás fotók és geek ponénok is, ugyanakkor az oldalon sok érdekességre is rá lehet találni. A Bored Panda annyiban különbözik a 9gag.comtól, hogy nem darabonként, hanem összefoglaló témákban jeleníti meg a képeket, egyfajta tematikus képes cikként.

Bear Tales

A Bear Tales, azaz a mackómesék oldala szintén remek mémeket és aranyköpéseket tartogat, ha vevő vagy az efféle humorra. Magukat úgy reklámozzák, hogy a csodálatosan érdekes és vicces dolgok site-ja, ami igaz is, ugyanis nem kizárólagosan poénos fotók, hanem sok egyéb érdekes kép is megtalálható itt. Összesen 19 kategóriában kutakodhatsz, ha szeretnéd azt a rétegtémát megtalálni, ami téged valóban szívből megnevettet.

Cheez Burger

A Cheez Burger oldalán is jópofa mémeket lehet találni, az állatos fotóktól a napi jótanácsokig. Tulajdonképpen a site nem sokban különbözik az első háromtól, egyszerűen csak más jellegű poénok vannak rajta.

Gyakoriak a rajzos képregények és rengeteg az animált gif kép, de például humoros videókat is lehet az oldalon találni. Itt is lehetőség van arra, hogy regisztráld magad, ha úgy döntenél, szeretnél tagja lenni a poéngyárnak.

Ezt is szeretjük