3 veszélyes pasitípus: innen ismerheted meg őket
Óvakodj tőlük!
Vannak olyan srácok, akikkel nem érdemes hosszú távra tervezni. Te felismered a helyzetet?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan pasik, akik nem elég érettek még ahhoz, hogy komoly kapcsolatot alakítsanak ki. Ezt ők maguk is jól tudják, ezért még ha párkapcsolatban is élnek, akkor is elszigetelődnek, nehogy érzelmileg is érintettek legyenek.

Ismerd meg a legveszélyesebbek ismertető jegyeit, és kerüld el őket messzire, ha nem akarsz csalódni!

A Casanova

Ő az örök független, aki szereti a szépet tenni a lányoknak, de valójában csak a kaland élteti. A hódítás a lételeme, barátnőit szinte havonta váltogatja, már ha esetében beszélhetünk barátnőről mint fogalomról.

Felismerni roppant egyszerű, eleganciájával és lezser magabiztosságával bárkit levesz a lábáról pillanatok alatt, de valójában ezzel a mézesmázos viselkedéssel csak a saját hiúságát legyezgeti. Azt akarja bizonyítani, hogy ő bárkit megkaphat, és valóban így is van. Nem árt, ha óvatos vagy vele, mert a bűvkörébe kerülni nagyon könnyű, ám onnan kikerülni már kevésbé.

A rosszfiú

Van valami izgalmasan vonzó a rosszfiúkban, aminek a női nem képtelen ellenállni. Mindez nem lenne baj, ha te is csak kalandot keresnél, ám könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy Teréz anyaként gondolkodva megpróbálod megváltoztatni őt. Eláruljuk, a rosszfiúk nem változnak, minden igyekezet ellenére sem.

Ezek a srácok folyton valamilyen zűrbe keverednek, amibe másokat is szívesen belerángatnak, beleértve téged is, ha nem vagy eléggé résen. Nem áll távol tőlük az igazság elferdítése, ahogyan a légből kapott történetek kitalálása sem.

Egyesek csak simán balhésak, míg mások az alkoholt és a drogokat sem vetik meg. Utóbbi káros szokások rendszerint a külsőn is megmutatkoznak, ám egyéb jellegzetes jegyekről nem beszélhetünk, egyedül a viselkedés az, ami alapján be tudod ezt a pasitípust azonosítani.

Min akad meg a szemük?

Függetlenül attól, hogy egyes típusokkal jobb nem kezdeni, azt azért nem árt tudnod, mit néznek meg a pasik először egy lányon!

Anyuci kedvence

Az előbbiekhez képest az anyuci kedvence egy egészen más kategória, de a maga nemében ő is legalább annyira veszélyes. Jellemezően kifogástalan a modora, sokat ad a külsejére, hiszen a mamának ez tetszik, de nem áll tőle távol a behízelgő modor sem.

Önmagában még nem lenne vele baj, de sajnos az anyukája úgy irányítja, mint egy marionettfigurát, a srác mindent az ő kedvének megfelelően tesz, jóformán nincs is saját véleménye. Párkapcsolatban élve is kifejezetten ad az anyja véleményére, voltaképpen nem is ketten, hanem hárman vagytok ebben benne: te, ő és a mama.

Ezt is szeretjük