Megtudtuk: ezért avatott félkész beruházást Tarlós István
Másodszor is átadták a Várkert Bazárt, de most sincs kész. Itt a magyarázat az önkormányzattól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor április 3-án átadták a felújított Várkert Bazárt, négy nap után ismét lezárták a környéket. Augusztus 29-én aztán végleg átadták az egyébként gyönyörű létesítményt - ahol többek közt Tarlós István is beszédet mondott egy törött lapáttól nem messze -, de a munkálatok most is folynak. Igaz, ezúttal nem zárták el a környéket, mint tették azt tavasszal.

Megkérdeztük a Fővárosi Önkormányzatot, miért nem várhatott az átadó ünnepség a teljes befejezésig még pár hetet, de mindössze annyit válaszoltak, forduljunk az I. kerületi polgármesterhez. Ott ezt a választ kaptuk: "A Lánchíd utcában jelenleg a műszaki átadás-átvétel és ezzel a garanciális hibajavítás zajlik. A gyalogos-forgalom biztosított a Lánchíd utcában, a gépjármű-forgalom a műszaki átadás-átvétel után veheti birtokba az utcát. Miután a gyalogos forgalom biztosított volt, ezért a nyilvánosság közbeszerzési eljárásban vállaltak alapján az utcabált megtartottuk, egyrészt, hogy az elkészült királyi kertet már az ősszel használni tudja a nagyközönség, illetve meg tudják látogatni azokat a rangos eseményeket, amelyek a Várkert Bazárban várják a látogatókat - Nemzeti Táncszínház produkciói, Hungarikon kiállítás."

Képek! Öltönyben képzelte magát a strandra Orbán

Hogy telt egy kormányfő nyara? Javarészt természetesen munkával, ám Orbán Viktor azért belecsempészett egy kis nyári hangulatot minden programjába, amibe csak tudott. Még egy küldöttgyűlés szünetében is képes volt magát pár perc erejéig a strandra képzelni.

Ezt is szeretjük