Húzd ide az egér mutatóját, és figyeld, mi történik! Még kattintanod sem kell
Mutatunk néhány igazán jó unaloműző oldalt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van az a pont, amikor már annyira unatkozik az ember, hogy még a szokásos kedvenc internetes oldalai sem kötik le. Ilyenkor nagyon jól jön valami értelmetlen és haszontalan, de mókás dolog.

Összegyűjtöttünk négy weboldalt, ahol elütheted az időt, ha éppen nincs mit csinálnod, de szórakoznál egy kicsit a számítógép előtt.

Húzd ide az egeret!

Emlékszel az ovis évek foglalkoztató könyveire, és a bennük lévő útkeresőkre? Ez a játék hozzájuk hasonlít. A lényege, hogy a pályákon megtaláld a kiindulópontból a zöld négyzethez vezető utat, és ezen húzd keresztül a kurzort a célig. Ha a nyilat bejuttattad a zöld mezőbe, jön a következő szint. Kattints ide a játékért!

Névkombináló

Biztosan hallottad már a leghíresebb sztárpárokat olyan összevont néven emlegetni, mint Justin Bieber és Selena Gomez esetében a Jelena.

Kíváncsi vagy, neked és a szerelmednek mi lenne a közös becenevetek? A Name Combiner több lehetőséget is felajánl, csak írd be a srác nevét és a sajátodat egy-egy mezőbe. Akár a barátaiddal is kipróbálhatod, a program összesen legfeljebb hat nevet enged használni.

A szülinapod slágere

Kíváncsi vagy, melyik dal volt a slágerlisták abszolút első helyén aznap, amikor megszülettél? A Playback.fm Birthday Song alkalmazása évtizedekre visszamenőleg meg tudja mutatni neked! Nézd meg a saját szülinapodat, és keresd ki a családét és a barátokét is, tényleg nagyon érdekes!

Ha nem volt elég

Az interneten elképesztő mennyiségű olyan oldal van, amely teljesen haszontalan, és semmi másra nem jó, csak hogy elüsd vele az időt, ha nagyon unatkozol. Ezeket azonban nehéz lenne magadtól megtalálni - szerencsére itt a The Useless Web nevű kereső, ahol csak rá kell kattintanod a nagy, rózsaszín Please gombra, és máris megnyit neked egy véletlenszerű és maximálisan értelmetlen weboldalt. Jó szórakozást, kattints ide!

Ezt is szeretjük