Újra együtt a '90-es évek népszerű magyar popzenekara!
Óriási buli május 21-én
Egy nagyszabású koncert erejéig ismét összeáll a TNT.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TNT idén ünnepli a 15. születésnapját, ennek örömére újra összeáll a csapat! Az együttes 2005-ben egy fergeteges koncert keretében búcsúzott a rajongóitól. Fennállásuk során számtalan fülbemászó slágerrel örvendeztették meg a hallgatóságot, amelyekért Artisjus-díjjal is jutalmazták őket.

Most Inti és Dobrády Ákos úgy döntöttek, ideje visszatérni - még ha csak rövid időre is - a zenei élet színes palettájára. Téged is szeretettel várnak Papp László Sportarénába, május 21-én, este 8 órakor. Jegyedet itt rendelheted meg!

TNT koncert az Arénában

Dobrády Ákos így nyilatkozott a koncerttel kapcsolatban: - Már öt évvel ezelőtt a búcsúkoncerten tudtuk, hogy előbb utóbb eljön ez a pillanat. Akkor azért hagytuk abba, mert nem akartunk, hogy belefásuljunk, elfáradjon ez az egész. Az elmúlt öt évben kapott rajongói levelekből azt szűrtük le, hogy a közönségnek hiányzunk és szeretnének újra látni bennünket.

Mivel nekünk is és a rajongóinak is hatalmas élmény volt a búcsúkoncert, ezért a Budapest Sportarénában 2011. május 21-én megünnepeljük a TNT 15. születésnapját. Egészen friss műsort viszünk színpadra, egy izgalmas zenei csemegét. Vendégfellépők is lesznek, de ez még maradjon titok, hogy igazi meglepetés lehessen.

Gyere el te is!

Az együttes különleges meghívóval készült a koncertre, amelyet most te is megnézhetsz!

#at=30
Ezt is szeretjük