3 félreérthetetlen jel, hogy túl vagy az exeden: észreveszed magadon?
Nem könnyű továbblépni egy szakítás után, de az alábbi jelekből észreveszed majd, ha megtörténik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szakítás sosem könnyű, és ha még szerelmes az ember, amikor kimondásra kerül az elválás, még jobban megszenvedi a dolgot.

De a sebezhetőség és a sok bizonytalanság után vajon honnan lehet tudni, hogy már nem szereted az exedet? Az alábbi jelek mind erre utalnak.

Nem érdekel a véleménye

Amint alábbhagy a bosszúvágyad, és már nem azért teszel ki minden második posztot a Facebookra, hogy felbosszantsd az exed, vagy megmutasd neki, milyen jól megvagy nélküle is, tudhatod, hogy jó úton haladsz.

Egyértelmű jele a továbblépésnek, ha már nem érdekel, mit gondol a volt barátod, a saját kedved szerint cselekszel, olyan dolgokat osztasz meg, amikhez tényleg kedved van, és mindent csak azért teszel, hogy jól érezd magad.

Ha eleinte naponta többször ellenőrizted az adatlapját, egy idő után észreveszed majd, hogy csökken a látogatásaid száma, ami szintén arra utal, hogy kezdesz továbblépni.

7 bevált tipp a szakítás utánra

Nézd meg, mi az a pár apróság, ami megkönnyíti a szakítás utáni fájdalmas időszakot!

Tanultál belőle

Mindegy, ki mondta ki a végét, a szakítás után egy ideig még egyik fél sem tudja elfogulatlanul vizsgálni a történteket. Az érzelmek ilyenkor annyira erősek, hogy hajlamosak olyan dolgokat láttatni veled, amik valójában nincsenek.

Ha viszont már egyértelműen átlátod, milyen volt a kapcsolatotok, mik voltak a gyengeségei, az erősségei, a hibákból is tanultál, és az egészet egy tapasztalatként fogod fel, nagy valószínűséggel túl vagy az exen.

Nem zaklatnak fel az emlékek

Természetes, hogy eleinte még egy pohár vízről is képes vagy a volt barátodra asszociálni, nem csoda hát, hogy felzaklatnak az olyan helyek, tárgyak, illatok, amelyek rá és az együtt töltött időre emlékeztetnek.

Ám amikor elhaladsz a park mellett, ahol először randiztatok, és már eszedbe sem jut a pasi - vagy legalábbis nem kavar fel, és rögtön túl is lépsz a gondolaton -, biztos lehetsz benne, hogy beforrtak a sebek.

Ezt is szeretjük