3 árulkodó jel, amiből tudhatod, hogy túl sok vagy a pasinak

Ideje visszavenned?

Ha rátelepszel a pasira, veszélybe sodorhatod a kapcsolatot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még szakításhoz is vezethet az a gyakori hiba, amikor az egyik fél teljesen rátelepszik a másikra egy kapcsolatban. Érdemes egy kis önkritikával vizsgálni magadat, és ha az alábbi dolgok valamelyike - vagy mindegyike - illik rád, lassíts!

Senki sem szereti, ha rátapadnak és kisajátítják, még akkor sem, ha odavan azért, aki ezt teszi vele - a pasikra ez talán fokozottan igaz.

A barátkérdés

Sokat leszűrhetsz abból, hogy hogyan állsz a barátkérdéshez, vagyis mennyit találkozol a te ismerőseiddel, és hogyan érint, ha a pasid ül össze a haverjaival. Ha rögtön rád jön a hiszti, amikor arról hallasz, hogy a fiúd nélküled akar programot csinálni, esetleg felmerült benned, hogy eltiltod a barátaitól, nagyon rossz úton haladsz. 

Szintén intő jel, ha amióta együtt vagytok, észrevehetően ritkultak a te külön programjaid is: a barátnőid már valószínűleg panaszkodtak is, hogy elhanyagolod őket.

Egyikőtöknek sem tesz jót, ha a kapcsolatotok a baráti kötelékeitek rovására megy, különösen akkor, ha ez az egyik fél akaratossága miatt történik.

Szorítsd össze a fogad, és hagyd, hogy a srác időt szakítson a barátaira, és te is ápold a kapcsolatot a barátnőiddel, még akkor is, ha ezért a pasiddal "csak" hatszor találkoztok egy héten - ugyanis nem kizárt, hogy ha választás elé állítod, te leszel az, aki rosszul jön ki a dologból.

Nonstop kommunikáltok

Mindegy, kivel vagy, hol vagy és mit csinálsz, mindig kéznél van a telefonod vagy a számítógéped, hogy egy pillanatot se kelljen a pasiddal való beszélgetés nélkül töltened? A napod minden egyes apró momentumát azonnal bepötyögöd a chatbe, hogy megoszd a barátoddal? Ha pedig nem válaszol rögtön, vagy tíz perccel később hív fel a vártnál, már a legrosszabbra gondolsz, és a dorgálást fogalmazod magadban?

Lehet, hogy te jól érzed így magad, de hidd el, mindkettőtöknek jót fog tenni, ha hagysz egy kis levegőt a srácnak. Nem kell a nap 24 órájában kontaktban lenni egymással: ez mindkettőtök életét és a mindennapi tevékenységeket is megbonyolítja, és nem csekély az esélye, hogy a fiút idegesíteni, majd egyenesen zavarni kezdi a folyamatos irkálás.

Számonkérés és féltékenység

A két legbiztosabb kapcsolatgyilkos. A jól működő párkapcsolat alapja a bizalom, és ha a barátod minden egyes lépéséről beszámolót kérsz, majd nagyító alatt vizsgálódsz gyanús körülmények után kutatva, azzal csak magad alatt vágod a fát, és pontosan azt éred el, amit el akarsz kerülni: titkolózni fog előtted.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ha pedig minden egyes nőnemű lényben a vetélytársat látod, és ezt nem vagy rest a fiú tudtára adni, ne tervezz hosszú távra, mert valószínűleg hamar meg fogja unni a dolgot, és továbbáll. Az egészséges féltékenység nem árt, de ha túlzásba esel, azzal megmérgezed a kapcsolatotokat.

Ezt is szeretjük