Ilyen volt, ilyen ma Tom Jones: Budapesten a '60-as évek szexikonja!
Koncert kedd este
Tom Jones a Budapest Sportarénában lép fel november 22-én.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tom Jones óriási sikerű 2009-es koncertje után visszatér Budapestre, hogy ismét elbűvölje hangjával és előadásával a magyar közönséget. Sir Tom Jones élő legenda, aki a mai napig a világ minden pontján teltházas előadásokat ad. Ellenállhatatlan showja keresztezi a zenei korszakokat és stílusokat, elvarázsol fiatalokat és idősebbeket, férfiakat és nőket. November 22-én a Budapest Sportarénában láthatod.

Az egyik első lemezborítón
Néhány éve még barna hajjal
Tom Jones ma

Tom Jones - Praise & Blame

Tom Jones a nagy sikerre való tekintettel folytatja Praise & Blame elnevezésű turnéját és 2011. november 22-én a Budapest Sportarénában ad koncertet. Az énekes immár 46 éves karrierje rendkívül intenzívnek és sikeresnek mondható.

Népszerűsége több mint négy évtizede töretlen, ráadásul utolsó albuma kapcsán karrierje legjobb kritikáit kapta.

Vissza az alapokhoz

A Praise & Blame album visszatérés volt az alapokhoz, az anyagot teljes egészében élő előadásként rögzítették Angliában, Ethan Johns felügyeletével, aki eddig olyan nevekkel dolgozott együtt, mint a Kings Of Leon, Ryan Adams vagy Ray LaMontagne.

Az eredmény tanúsítja, hogy Tom Jones még mindig a csúcson van énekesként és előadóként.

A legnagyobb angol és európai városokban adott koncertek kirobbanó sikere pedig arra ösztönözte az énekest, hogy ezt az élményt minél több néző számára elérhetővé tegye, így folytatja a turnét, most már az egész világot bejárva.

Tom Jones életművét, számtalan slágerét itthon sem kell külön bemutatni. Két éve teltházas, vastapssal és álló ovációval búcsúztatott budapesti koncertjére mindenki emlékszik, akinek volt szerencséje ott lenni.

Tom Jones koncert
Helyszín: Budapest Sportaréna, Budapest 1143, Stefánia út 2.
Időpont: 2011. november 22.
Jegy: Jegyedet itt válthatod meg!
Ezt is szeretjük