Szenzációs dolog rejtőzött a régi ház padlója alatt: az új tulajok repesnek az örömtől

Kitörő örömmel fogadták az új lakók a meglepetést, amit az előző tulaj hagyott.

kád nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mark és Jenny Ronsman, wisconsini lakosok három és fél éve vették házukat. Az előző tulajdonos ugyan mondta, hogy egy jakuzzi lapul a dolgozószobában, jó darabig nem volt idejük alaposan megvizsgálni a rejtett medencét.

A kényszerű bezártság ideje alatt azonban bőven akadt lehetőségük felfedezni a rejtekhelyet, és micsoda szerencse! Olyat találtak, amit maguk is nehezen hittek el.

Titkos medence a dolgozóban

Korábban egy idős hölgy lakott itt, és beszélt egy titkos medencéről, ami már évek óta fedve van a kihasználatlansága miatt. Azt mondta, ahogy idősödött, úgy használta egyre kevesebbet, mígnem átalakíttatta a szobát dolgozónak. Még egy régi képet is mutatott arról, hogyan nézett ki hajdanán a medencés szoba tele vízzel és emberekkel, de a felvétel nem volt elég jó ahhoz, hogy az új lakók rendesen meg tudják nézni a kádat. Nemrég azonban feltárták, és izgalmas képeket készítettek az „ásatási" folyamatokról.

(Képek forrása: Mark Ronsman / Facebook. A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük