Tibeti horoszkóp: ismerd meg az utad a kiteljesedéshez és boldogsághoz

A tibeti asztrológia szerint semmi sem eleve elrendelt, így módodban áll alakítani sorsod, hogy kiteljesedett életet élhess. Eláruljuk, mit tegyél.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A buddhizmusban gyökerező tibeti horoszkóp jóval több, mint személyiség- vagy sorselemzés. Követői azt vallják, hogy az életben semmi sem eleve elrendelt, és, bár bizonyos tulajdonságaid és körülményeid adottak, módodban áll azokból a lehető legtöbbet kiaknázni.
 
A tibeti horoszkóp segít megtalálni a helyes utat, mely a kiteljesedéshez és a boldogsághoz vezet.
 
Születési éved alapján keresd ki a tibeti asztrológiai jegyedet, majd olvasd el a hozzá tartozó elemzést.

Fehér 1 - Parkha Kham:
1927, 1936, 1945, 1954, 1963, 1972, 1981, 1990, 1999, 2008.
Fekete 2 - Parkha Khön:
1926, 1935, 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007.
Kék 3 - Parkha Cin: 1925, 1934, 1943, 1952, 1961, 1970, 1979, 1988, 1997, 2006.
Zöld 4 - Parkha Zön: 1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005.
Sárga 5 - Parkha Böm: 1923, 1932, 1941, 1950, 1959, 1968, 1977, 1986, 1995, 2004.
Fehér 6 - Parkha Khen:
1922, 1931, 1940, 1949, 1958, 1967, 1976, 1985, 1994, 2003.
Vörös 7 - Parkha Da: 1921, 1930, 1939, 1948, 1957, 1966, 1975, 1984, 1993, 2002.
Fehér 8 - Parkha Kin: 1920, 1929, 1938, 1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001.
Vörös 9 - Parkha Li:
1919, 1928, 1937, 1946, 1955, 1964, 1973, 1982, 1991, 2000.

Fehér 1 - Parkha Kham

A tibeti horoszkóp szerint feladatod, hogy környezeted hasznára légy, ezért az égiek rendkívüli beleérző-képességgel ruháztak fel. Gondot okozhat azonban, hogy mások testi-lelki jólétét szem előtt tartva megfeledkezel saját vágyaidról, ezért a karrieredben nehezen tudsz érvényesülni. A helyzetet súlyosbítja, hogy érzékenységedből fakadóan a környezetből érkező negatív impulzusok is elbizonytalanítanak.
 
Ami az anyagiakat illeti, hajlamos vagy a passzivitásra - igaz, hogy eközben jól sáfárkodsz azzal, amit megkeresel, így nagyobb pénzügyi mélypontokra nem kell számítanod.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Fejleszd ki magadban a lehatárolódás képességét. Merj nemet mondani azokra a kérésekre, melyek teljesítése túlságosan nagy terhet jelent számodra. Ötleteidet, elképzeléseidet ne rejtsd véka alá, megvalósításuk érdekében pedig ne félj felvállalni egy-egy konfliktust.

Fekete 2 - Parkha Khön

Kedvességedhez megbízhatóság és kiszámíthatóság társul, így nem csoda, hogy sokan szeretnek és tisztelnek. Ugyanakkor hajlamos vagy túlságosan is ragaszkodni a jól bevált dolgokhoz, akkor is, ha azok már elavultak, így az élet bármely területén elszalaszthatod a továbblépést felkínáló lehetőségeket. Párkapcsolatban gondot okozhat, hogy - bár alapvetően melegszívű vagy - nehezen juttatod kifejezésre mindazt, amit a másik ember iránt érzel.
 
A pénzügyeket illetően általában a járt utat választod - így a tibeti horoszkóp szerint anyagi helyzeted viszonylag kiszámítható, ám nagyobb kiugrásra nem számíthatsz.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Ne félj a változástól és a változtatástól - még akkor se, ha mindez esetenként hordoz magában némi kockázatot. Érdemes fejlesztened női oldaladat, valamint az ahhoz kapcsolódó tulajdonságokat, mint a gyengédség vagy az intuíció. Ennek köszönhetően érzelmeid kinyilvánítása sem esik majd nehezedre. Segítségedre lehetnek ebben az energiaáramlást elősegítő mozgásformák, például a jóga vagy a tánc.

Kék 3 - Parkha Cin

Határozott és dinamikus személyiség vagy, tele derűvel - az a fajta nő, aki sohasem öregszik meg. Nem csoda, hogy akarva-akaratlanul a társaság középpontjába kerülsz. Ugyanakkor hajlamos vagy a konfrontációra, esetenként olyan helyzeteket eredményezve, melyek némi belátás révén elkerülhetőek lennének. Így, bár alapvetően jól érvényesülsz az egzisztencia és a karrier terén, adódhatnak kisebb-nagyobb mélypontok az életedben. Bár nagyon tudsz szeretni, hevességed a párkapcsolatodban is nehézségeket okozhat.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Tibeti horoszkópod azt javasolja, hogy ne a különbséget, hanem a hasonlóságot keresd a másik emberben - ily módon számos felesleges konfliktushelyzetet előzhetsz meg. Tudatosan fejleszd magadban az olyan tulajdonságokat, mint az elfogadásra való képesség és az önfegyelem. Belső békéd megtalálásában segíthet a relaxáció vagy a meditáció gyakorlása.

Zöld 4 - Parkha Zön

Megjelenésed és stílusosságod révén önkéntelenül is felhívod magadra a figyelmet, mégpedig a szó pozitív értelmében. Tudod, hogyan tehetsz jó benyomást másokra, aminek az élet minden területén nagy hasznát veheted. Ám a tibeti horoszkóp szerint az ígéretes kezdet után nem minden esetben sikerül elérni a célodat. Ennek oka, hogy - a látszat ellenére - önbizalmad némiképp ingatag lábakon áll. Ráadásul, mivel senkit sem akarsz megbántani, nehezen foglalsz állást, ami hátráltathat a boldogulásban.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Fejleszd ki magadban az olyan tulajdonságokat, mint az önfegyelem és az állhatatosság. Akaratod erősítésében segítségedre lehet valamely keleti harcművészet, de a kardió jellegű mozgások is ajánlottak számodra. A legfontosabb persze az, hogy benned megérlelődjön az elhatározás. Érdemes túltenned magad az átmeneti kellemetlenségeken, a végeredmény ugyanis bőségesen kárpótol majd mindezért.

Sárga 5 - Parkha Böm

Tele vagy szebbnél szebb érzelmekkel, amihez nagyfokú szeretetigény párosul. Ám nem mindig találod meg a hangot környezeteddel. A kedélyállapotod ugyanis úgy változik, mint az időjárás, és ennek függvényében megnyilvánulásaid is végletesek lehetnek. Mivel így akaratod ellenére is megbánthatsz másokat, baráti köröd összetétele időről időre változhat, ráadásul azt a társat is nehezen találod meg, aki mellett lehorgonyozhatsz. Mindazonáltal a munka terén és az anyagiakat illetően egyaránt jól boldogulhatsz, köszönhetően éles eszednek és rendkívüli akaraterődnek.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Környezetedhez való viszonyodon nagymértékben javíthatsz, ha kifejleszted magadban az önfegyelmet, amihez a gyakorlás jelenti a kulcsot. Mielőtt csípőből reagálnál a körülötted lévők megnyilvánulásaira, számolj el magadban háromig. Tibeti horoszkópod szerint még jobb, ha néhány pillanat erejéig beleképzeled magad a másik ember helyébe.

Fehér 6 - Parkha Khen

Az égiek kiváló irányító képességekkel ruháztak fel, így minden esélyed megvan arra, hogy előbb-utóbb vezető pozícióba kerülj. Az sem kizárt, hogy idővel kezedbe veszed a sorsod, és saját vállalkozást alapítasz. Döntéseid során nemritkán háttérbe szorítod a racionalitást, és hagyod, hogy intuíciód vezessen - egyebek között ez az oka annak, hogy a mások számára kilátástalannak tűnő helyzetekből is megtalálod a kiutat.
 
Az emberi kapcsolatok terén azonban már akadhatnak gondjaid - sérülékenységedből adódóan ugyanis hajlamos vagy a valóságosnál magabiztosabbnak, keményebbnek mutatni magad.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Nyisd meg a szíved, és az arra érdemes emberek előtt ne félj megmutatni sebezhetőségedet. Az érzelmi blokkok feloldásában segítségedre lehetnek a nőies mozgásformák, mint a jógatánc, de bármilyen tanult vagy spontán tánc megfelel a célnak. Jót tesz az is, ha elmélyíted a természettel való kapcsolatodat. Magas fokú intuíciódat még tovább fejlesztheted álmaid lejegyzése és értelmezése révén.

Vörös 7 - Parkha Da

Tibeti horoszkópod szerint legfőbb erősséged kiváló kommunikációs képességedben rejlik - ami azonban a legfőbb buktatód is. Ha jól használod, az élet valamennyi területén megkönnyíti számodra a boldogulást, ám, ha a sikeren felbuzdulva elveted a sulykot, és túlságosan is közlékennyé válsz, elveszítheted mindazt, amit addig elértél. Párkapcsolatban hajlamos vagy végletesen megnyilvánulni - bár alapvetően érzékeny ember vagy, a szabadság iránti vágy is szüntelenül dolgozik benned, a másik félnek pedig előbb-utóbb elfogyhat a türelme.
 
Az sem kizárt, hogy te lépsz ki a kapcsolatból, holott az egyedüllét még a kötöttségeknél is jobban megvisel.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Bár jellemzően naprakész ismeretekkel rendelkezel, ezt nem szükséges lépten-nyomon éreztetni a környezeteddel, mert többekben ellenszenvet kelt. Mielőtt megszólalsz, gondold végig, ki előtt teszed ezt - szavaid ugyanis eljuthatnak feletteseidhez is, aminek a karrieredre nézve beláthatatlan következményei lehetnek. A párkapcsolatot illetően tanúsíts nagyobb kompromisszumkészséget - vagy döntsd el, hogy a szeretetteljes háttér vagy a teljes függetlenség fontosabb-e számodra.

Fehér 8 - Parkha Kin

Környezeted tisztel és becsül lelkiismeretességedért és kitartásodért. Amit egyszer elhatározol, tűzön-vízen keresztülviszed - elsősorban nem is a saját, hanem a számodra fontos emberek érdekeit szem előtt tartva. Nem véletlen, hogy sokan már a puszta jelenlétedből is erőt merítenek. Megesik azonban, hogy állhatatosságod makacsságba fordul, és még akkor is nehezen szánod rá magad a változtatásra, amikor a korábban bevált szisztéma már nyilvánvalóan nem működik.
 
Párkapcsolatban lojálisnak bizonyulsz, ám megeshet, hogy akkor is ragaszkodsz hozzá, ha már semmit nem tudtok nyújtani egymásnak a másik emberrel.

Ez az utad a kiteljesedéshez

Néha merj ad hoc cselekedni, döntéseid során pedig az intellektusod mellett hallgass a megérzésedre is. Időnként gondolj magadra is, mert az erőn felüli teljesítés előbb-utóbb vészesen leapasztja energiatartalékaidat. Ha jelenlegi párkapcsolatodban nem találod a kiteljesedést, gondolkodj el rajta, nem lenne-e jobb mindkettőtöknek, ha valaki más mellett keresnétek a boldogságot. Ám, ha teljes is közöttetek az összhang, csempéssz egy kis spontaneitást hétköznapjaitokba.

Vörös 9 - Parkha Li

Nyitott, elfogadó személyiség vagy, miközben képes vagy mindenkinél keményebben dolgozni. Ennek köszönhetően a szakmádban előbb-utóbb megtalálod a helyed, sőt, egyre feljebb lépkedsz a ranglétrán, és az egzisztencia megteremtése sem jelent neked leküzdhetetlen akadályt. Ám tibeti horoszkópod szerint csak akkor érzed magad igazán boldognak, ha mindazt, amit elértél, a számodra kedves emberekkel is megoszthatod.
 
Csapdát jelent számodra, hogy - bár tudod, valójában a belső értékek számítanak -, hajlamos vagy túlzott jelentőséget tulajdonítani a külsőségeknek, mivel úgy érezheted, ezek által nyerheted el a környezetedben lévők szeretetét és tiszteletét.

Ez az utad a kiteljesedéshez

A legfontosabb, hogy megtanulj kikapcsolódni, mivel az állandó megfelelési vágyadból fakadóan testileg, szellemileg és lelkileg egyaránt kizsigerelheted magad, aminek - céloddal ellentétben - szociális és társas kapcsolataid is kárát láthatják. Hidd el, hogy éppen eléggé szerethető vagy önmagadért - felesleges hát erőn felüli energiákat ölni abba, hogy mindig a legjobb oldaladat mutasd a külvilág felé.

OLVASD EL EZT IS!

  • indián
  • személyiség

Különleges indián horoszkóp

  • személyiség
  • horoszkóp

Maja horoszkóp

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Sztárok a Szűz jegyében

Ezt is szeretjük