Ő az, akibe sosem szabadna beleszeretni, mégis mindenkivel megtörténik
Saját magaddal szúrsz ki, ha szemet vetsz egy ilyen pasira.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember élete során legalább 12 évet az iskolában tölt, így nem csoda, hogy a legtöbbekkel előfordul, hogy beleszeretnek az osztálytársukba.

Bár az érzelmeknek nem lehet parancsolni, a dologból több hátrányod származhat, mint előnyöd, ezért érdemes kétszer meggondolni, mielőtt belemész egy ilyen kapcsolatba. Összegyűjtöttük, miért!

Kínos helyzetek tömkelege

Tudod, milyenek az osztálytársak: biztos, hogy egy jó ideig ti lesztek az aktuális látványosság, ha vállaljátok a kapcsolatotokat. Mindent tudni akarnak majd rólatok, és megtalálják a módját, hogy tudjanak is. Sőt, előbb-utóbb a tanárok is értesülnek a dologról, ez pedig rengeteg kínos helyzetet szülhet.

Nagy lesz rajtad a nyomás

Ha nap mint nap látod a pasidat, valószínűleg minden reggel korábban kell majd kelned, és kapkodni is fogsz, mert a legjobb formádat akarod hozni. Többé nincs plusz tíz perc alvás és kényelmes konty vagy kinyúlt, de meleg pulcsi.

Ezen kívül a koncentrálásban is zavarhat, hogy ott ül a teremben az, akiért odavagy, és ha elrontasz egy választ, vagy leszúr a tanár, legszívesebben elsüllyednél majd.

Akkor is látnod kell, ha nem akarod

A kapcsolatot eleve veszélyeztetni, hogy kezdettől fogva minden nap órákat vagytok összezárva, de ha esetleg szakítotok, nagyon kellemetlen lesz a bejárás. Nehezebben felejted majd el, ha továbbra is naponta találkoztok, ráadásul egymás szeme előtt zajlik majd az is, amikor mindkettőtöknek új szerelme lesz.

Ezt is szeretjük